Conducere interimara la Autoritatea Nationala pentru Turism dupa demiterea Simonei Man

Facebook
Twitter

Vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Mirela Matichescu, a preluat conducerea interimara a acesti institutii, pana la numirea unui nou sef, dupa ce Simona Man, liderul PPDD, a fost retrasa din fruntea ANT-ului.

Mirela Matichescu este coproprietar la doua cluburi din statiunea Mamaia si a devenit vicepresedinte ANT in februarie 2013, la propunerea PSD Constanta, informeaza Mediafax.

Simona Man a fost retrasa din conducerea ANT de catre premierul roman dupa ce aceasta a inspectat daca litoralul este pregatit pentru sezonul estival, demiterea fiind ceruta anterior de patronate. Cu toate acestea, ea a fost numita de premierul Ponta in functia de secretar de stat in Ministrul Agriculturii.

Simona Man a fost intens criticata de hotelieri si reprezentanti ai agentiilor de turism, care i-au cerut demisia de la conducerea ANT, acuzand-o ca blocheaza mai multe proiecte precum emiterea voucherelor de vacanta si aplicarea impozitului forfetar. Ca raspuns, Simonei Man spunea ca de vina pentru aceasta situatie este birocratia.

Autoritatea Nationala pentru Turism este institutia care se ocupa de coordonarea turismului romanesc si care verifica hotelurile si agentiile de turism privind respectarea normelor din domeniu.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE