Cine va fi noul secretar de stat in Ministerul Agriculturii, in locul lui George Turtoi

Facebook
Twitter

Alexandru Potor, cel care detine in prezent presedintia Federatiei Nationale a Grupurilor de Actiune Locala (FNGAL), va fi numit secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a declarat ministrul de resort, Achim Irimescu, potrivit Agerpres.

„Alexandru Potor va fi numit, cel mai probabil, la inceputul saptamanii viitoare, secretar de stat in locul lui George Turtoi. El va fi responsabil de activitatea celor doua agentii de plati din sector, respectiv Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR)”, a declarat Irimescu, pentru sursa citata.

Conform unor declaratii din aceasta saptamana ale lui Achim Irimescu, MADR va ramane in schema cu doar trei secretari de stat, Simona Man si Daniel Botanoiu pastrandu-si deocamdata posturile de secretari de stat pe care le ocupa in Minister.

„Simona Man va prelua atributiile lui Ioan Utiu, cel care a ocupat un al patrulea post de secretar de stat in MADR, loc pe care nu il voi mai completa, deoarece Ministerul Agriculturii a avut intotdeauna doar trei posturi de secretari de stat. Daniel Botanoiu isi va pastra, deocamdata, functia cu atributiile pe care le are deja in minister”, a adaugat seful MADR.

Secretarii de stat de la Ministerul Agriculturii Ioan Utiu si George Turtoi au demisionat dupa numirea lui Achim Irimescu in fruntea ministerului, deciziile in acest sens fiind publicate recent in Monitorul Oficial.

Foto: Pagina personala Facebook Alexandru Potor

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE