APIA: noutati despre subventiile pe suprafata

Facebook
Twitter

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in perioada 1 martie – 12 aprilie, in cadrul Campaniei de depunere a Cererilor de plata pentru anul 2023, au fost depuse un numar de 340.740 cereri pentru o suprafata de 1.327.040,67 ha.

Reamintim fermierilor ca pana in data de 15 mai 2023 pot depune Cererea de Plata fara penalitati, prin accesarea aplicatiei IPA-Online din versiunea internet, conform Manualului de utilizare IPA-Online (accesibil in aplicatie).

Citeste si: Ministrul Daea: cerealele din Ucraina sa nu ramana in tarile vecine

Responsabilitatea privind legalitatea si valabilitatea documentelor apartine fermierului si/sau autoritatii care a emis/atestat aceste documente, dupa caz.

Informatiile detaliate pentru accesarea fiecarei interventii/masuri de dezvoltare rurala, inclusiv hartile si listele cu UAT-urile eligibile pentru M.10, M.11, M.13, pot fi consultate la Centrele APIA si pe site-ul: www.apia.org.ro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Pescuitul la caras: sfaturi esentiale

Bucuria pescuitului la caras consta intr-o combinatie de tehnica, rabdare si cunostinte. Pentru a-ti imbunatati experienta de pescuit la caras,

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE