APIA, discutii despre solutiile de sprijin pentru fermieri

Facebook
Twitter

APIA informeaza ca va participa, in perioada 26 – 30 octombrie 2022, la INDAGRA, cel mai mare targ din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii si zootehniei (Pavilionul B1 al Complexului Expozitional Romexpo).

Agentia va prezenta celor interesati materiale de informare cu privire la schemele/ masurile de plata pe care le gestioneaza din fonduri europene si de la bugetul national.

Citeste si: Pretul ingrasamintelor scade, dupa ce fermierii au refuzat sa le mai cumpere

Vineri, 28 octombrie 2022, Directorul General al APIA, Adrian PINTEA, va sustine in cadrul conferintei Principalele orientari si provocari ale noii perioade de programare 2023-2027” prezentarea cu tema „Lectii invatate din perioada de programare 2014-2020”. Evenimentul este organizat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale prin Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala (RNDR) si se va desfasura in Complexul ROMEXPO, sala Titulescu, incepand cu ora 09:00.

Targul International INDAGRA este cel mai important eveniment agricol din Romania fiind organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Mentionam ca in aceeasi perioada cu INDAGRA se desfasoara si INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara (Pavilion B2).

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Pescuitul la caras: sfaturi esentiale

Bucuria pescuitului la caras consta intr-o combinatie de tehnica, rabdare si cunostinte. Pentru a-ti imbunatati experienta de pescuit la caras,

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE