septembrie 26, 2022

Anuntul MADR pentru fermieri

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

In data de 19 mai 2017 s-a desfasurat la Chisinau cea de-a patra sesiune a Comisiei interguvernamentale Republica Moldova-Romania pentru integrare europeana.

Agenda sesiunii a inclus o evaluare a stadiului cooperarii bilaterale in sectoarele majore pentru sustinerea integrarii europene a Republicii Moldova, precum si propunerile de proiecte concrete de cooperare pentru anul in curs, cu scopul consolidarii cooperarii sectoriale si aprofundarii cooperarii in baza intelegerilor convenite la sedinta comuna a Guvernelor celor doua state din 23 martie 2017.

Din partea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale la aceasta sesiune a Comisiei interguvernamentale Republica Moldova-Romania pentru integrare europeana a participat Secretarul de stat Daniel Dumitru Botanoiu.

In cadrul reuniunii sectoriale, Daniel Dumitru Botanoiu s-a intalnit cu Iurie Usurelu, viceministru al Agriculturii si Industriei Alimentare din Republica Moldova.

Actiunile viitoare in sectorul agricol sunt concentrate pe colaborarea in domeniul combaterii caderilor de grindina, irigatiilor, fondurilor mutuale si de garantare, aspecte fitosanitare precum si cercetare-inovare.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE