ANM: vremea se raceste in urmatoarele zile. Care sunt regiunile in care va ninge

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare de racire a vremii, valabila in majoritatea regiunilor, incepand din dimineata zilei de vineri si pana duminica la pranz.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 16 noiembrie, ora 5:00 – 18 noiembrie, ora 12:00, vremea va deveni rece in toata tara, chiar deosebit de rece in estul si sud-estul teritoriului, unde si vantul va avea unele intensificari. Valorile termice vor fi negative in cursul noptilor si al diminetilor in majoritatea regiunilor.

In zonele montane va ninge si vor fi intensificari ale vantului indeosebi pe creste, spulberand zapada.

De asemenea, in regiunile estice, sudice si centrale se vor semnala precipitatii slabe, dar sub forma de ninsoare sau lapovita, mai ales in cursul zilei de vineri, 16 noiembrie, si al noptii de vineri spre sambata (16/17 noiembrie).

Sanse de ninsori slabe in Bucuresti

Conform meteorologilor, in Capitala, in intervalul 16 noiembrie, ora 8:00 – 17 noiembrie, ora 8:00, vremea se raceste, cerul va fi noros si temporar vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ploaie, dar trecator, posibil si lapovita sau fulguiala. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari, rafale de 45 – 50 km/h, iar temperatura aerului va avea valori mai scazute decat in intervalul precedent, respectiv o maxima de 4 – 5 grade si minime cuprinse intre de -2 si zero grade Celsius.

Totodata, in intervalul 17 noiembrie, ora 8:00 – 18 noiembrie, ora 8:00, vremea va deveni deosebit de rece, cu o temperatura maxima de 2 – 3 grade si minima in jurul valorii de -2 grade Celsius. Cerul va fi noros si trecator vor fi posibile fulguieli, in timp ce vantul va sufla slab si moderat.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE