Agromalim, cea mai mare expoziție de profil din vestul României

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Aflat la ediția cu numărul 25, Agromalim, cel mai mare eveniment dedicat agriculturii și industriei alimentare din Vestul României, va avea loc în perioada 11-14 septembrie la Arad, la Expo Arad.

În cadrul Agromalim vor fi expuse tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Totodată, va avea loc o expoziție de animale și va fi organizat un salon de produse tradiționale.

La ediția din 2013, la Agromalim au participat peste 250 de expozanţi din Ungaria, Germania, Austria, Italia, Olanda, Polonia, Bulgaria și România, care și-au prezentat produsele pe o suprafață de 3.100 mp interior și 20.000 mp exterior. Nici ediția din acest an a Agromalim nu va fi mai prejos, Camera de Comerț și Industrie Arad, organizatorul evenimentului, mizând pe prezența a peste 12.000 de potențiali clienți, care vor vizita standurile expozanților în doar 4 zile.

La Agromalim 2014, vor fi prezenți cei mai mari producători şi importatori de maşini şi utilaje agricole, târgul având din acest punct de vedere una din cele mai bogate oferte din România. În plus, asociaţiile de crescători de animale se întâlnesc în fiecare an la Arad şi, cu sprijinul lor, va fi organizată tradiţionala Expoziţie de animale, fiind expuse taurine, ovine – rase de lapte, mixte, de carne, cabaline, dar și animale de hobby.

Participarea la Agromalim este gratuită pentru membrii Camerei de Comerț și Industrie Arad, care au taxele plătite la zi. Mai multe detalii despre Agromalim puteți afla AICI.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE