AFM, noutati despre subventiile pentru panouri fotovoltaice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

AFM a aprobat 4.558 de dosare, in cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice, a anuntat institutia intr-un document.

Potrivit unui comunicat al AFM, in urma sedintei Comitetului de Avizare din 13 octombrie, pentru Programul Rabla Clasic au fost aprobate 501 de dosare pentru 742 autovehicule si 13 motociclete iar pentru Rabla Plus au fost aprobate 3 contestatii pentru 12 autovehicule pur electrice.

Citeste si: Cand vor fi acordate despagubirile pentru seceta?

Listele dosarelor acceptate in cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la sectiunile aferente Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus si Statii de reincarcare pentru vehicule electrice.

Pana la sfarsitul lunii septembrie, in Programul “Casa Verde Fotovoltaice” au primit decizia de finantare 13.000 de dosare, autoritatile spunand ca pana la finele anului in curs toate cele 45.000 de solicitari depuse vor fi rezolvate.

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Barna Tanczos, a anuntat, in 28 septembrie, ca unele programe derulate de Administratia Fondului pentru Mediu vor fi descentralizate, iar primul program de acest fel va fi “Rabla” local, pentru casarea masinilor mai vechi de 15 ani.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE