Meniu

Vladimir Mănăstireanu numit director executiv al Asociaţiei Române a Cărnii

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Fostul președinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţă Alimentară (ANSVSA), în perioada 2013-2014, Vladimir Mănăstireanu, a fost numit director executiv al Asociaţiei Române a Cărnii.

Vladimir Mănăstireanu este absolvent al Institutului Agronomic “Ion Ionescude la Brad”, facultatea de Medicină Veterinară din Iaşi, doctor în ştiinţe medicale veterinare şi a absolvit mai multe cursuri de specializate în managementul instituţiilor publice şi legislaţie europeană.

Vladimir Mănăstireanu a fost deputat în legislatura 2004-2008 şi a deţinut funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţă Alimentară din iunie 2013 până în noiembrie 2014, ocupând mai multe funcţii în cadrul ANSVSA încă din mai 2012.

Fostul președinte al ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu, s-a alăturat Asociaţiei Române a Cărnii în decembrie 2014.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.