Veste proasta pentru functionarii de la Agricultura, veste buna pentru fermieri

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Dupa ce s-au plans in repetate randuri de prestatia unor functionari din cadrul Ministerului Agriculturii sau Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), fermierii au primit o veste buna de la premierul Dacian Ciolos.

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, in cateva saptamani, va fi gata o expertiza finantata de Comisia Europeana pentru elaborarea unor proceduri, criterii de recrutare şi evaluare a personalului din administratie, astfel incat angajarile pe posturile vacante sa fie transparente, pe criterii de profesionalism.

„Am inteles ca, in cateva saptamani, vom putea avea o expertiza finantata de Comisia Europeana prin care sa aducem experti din state membre care au experienta in elaborarea unor proceduri si criterii de recrutare si de evaluare a personalului administrativ, pentru ca pe toate posturile care sunt vacante acum si pe care vrem sa facem angajari, sa facem aceste angajari pe baza de criterii clare, transparent, de evaluari clare si cei care sunt interesati sa intre in administratia publica sa fie evaluati corect. Eficienta administratiei mi se pare un element esential ca sa ne atingem celelalte obiective legate de absorbtia fondurilor, de calitatea absorbtiei fondurilor”, a declarat Dacian Ciolos.

Pana va definitiva Dacian Ciolos criteriile, la MADR s-au scos la concurs mai multe posturi, o parte importanta fiind la Agentia Zonei Montane.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE