Utilizarea eficienta a ingrasamintelor pentru cultivarea plantelor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Compatibilitatea cu cerintele de mediu si eficientizarea costurilor de productia pentru obținerea culturilor este provocarea agriculturii de astazi.

Nutriția plantelor și elementele nutritive necesare au un rol important in obținerea acesteia. Fertilizarea adaptată- aplicarea produsului corect pentru fiecare cultură, pentru fiecare parcelă, la momentul potrivit și la doza potrivită este esențială.

Îngrășămintele de înaltă calitate tip complexe si cele pe bază de azot sulf, sunt soluția pentru aceasta. Elemente nutritive 100% sub formă accesibilă plantelor, dozarea exactă și un excelent tipar de împrăștiere – acestea sunt beneficiile îngrășămintelor de calitate de la Linz și Ottmarsheim.

Gama largă de îngrășăminte COMPLEXE, cu rapoarte diferite intre fosfor și potasiu, vă oferă avantajul că, fiecare granulă de îngrășământ conține toate elementele nutritive in același raport. De asemenea, gama noastră largă de îngrășăminte vă permite fertilizarea culturilor pe întreaga rotație într-un mod economic și sustenabil contracarând epuizarea elementelor nutritive din sol.

 

O ABORDARE MODERATĂ ȘI CU SCOP:

FERTILIZAREA ROTAȚIEI CULTURILOR LUÂND ÎN CONSIDERARE DIMINUAREA ELEMENTELOR NUTRITIVE

Fertilizarea cu costuri optime având ca scop obținerea de producții mari ,se bazează pe eficiența ridicată a substanțelor nutritive și distribuția elementelor nutritive in rotația culturilor – in special pe cea a fosforului și a potasiului.

Fertilizarea rotației culturilor luând in considerare diminuarea elementelor duce in cele din urmă la o aprovizionare echilibrată a diferitelor parcele din fermă. Una pană la două formule complete de îngrășăminte acoperă nevoile de P și K pentru întreaga fermă; creând avantaje semnificative in achiziționarea, transportul, depozitarea și împrăștierea cantități necesare de îngrășământ.

COMPLEX 15/15/15 +7SO₃+Zn este adesea formula ideală, in special pentru fermele vegetale care nu au zootehnie. Cu un aport corespunzător de îngrășăminte la prima aplicare, toate culturile pot fi fertilizate eficient din punct de vedere al costurilor cu așteptări mari de producție.

Aflati mai multe informatii de pe site-ul nostru, Borealis L.A.T

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE