Utilaje Pentru un Suc cu Adevarat Natural

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

LOREDO SRL este lider de piata pe segmentul mic si mijlociu de utilaje vinificatie, produse vinificatie si utilaje agricole. Cu o vechime de peste 20 de ani in furnizarea de utilaje vinificatie, ne-am inceput activitatea in cea mai mare regiune viticola a Romaniei si anume in Vrancea (sudul regiunii Moldova).

Deoarece suntem atenti la evolutia pietei si la dorintele clientilor nostri, am ales sa dezvoltam o serie de linii de procesare a sucului de fructe. Utilajele noastre profesionale reprezinta solutia perfecta pentru dezvoltarea producatorilor de suc de fructe, cat si pentru micii fermieri ce doresc sa achizitioneze o astfel de linie de procesare. O linie de procesare a sucului de fructe este compusa din: banda de sortare si spalare fructe, desamburitor, tocator, presa continua, presa cu banda sau teasc hidraulic, pasteurizator, imbuteliator sticle sau masina de umplere bag-in-box.

Noutatile tehnologice cu care venim in aceasta linie de procesare a sucurilor naturale sporesc productivitatea si calitatea sucului realizat. Banda de sortare si spalare permite indepartarea tuturor obiectelor straine ce pot afecta procesul de realizare a sucului. Aceasta este dotata cu o cuva de spalare, banda transportatoare si tocator. In continuarea inovarii procesului tehnologic propunem folosirea unei prese continue sau a unei prese cu banda pentru automatizarea liniei si sporirea productivitatii.

Pentru pasteurizare va punem la dispozitie o gama variata de pasteurizatoare. Acestea pot fi automatizate sau semiautomatizate, volumul de pasteurizare variind intre 200 si 1000 L/h. Pentru procesatorii aflati la inceput si cu o productivitate mai mica, pasteurizarea sucului din fructe se poate face si cu ajutorul unui pasteurizator tip termoplonjon si a unei cisterne din inox alimentar.

Pentru ca suntem in pas cu tehnologia, LOREDO SRL pune la dispozitia celor ce vor sa obtina un suc cu adevarat natural, sistemul de imbuteliere bag-in-box. Cu ajutorul acestui sistem de imbuteliere nu va fi nevoie sa adaugati conservant sau alti aditivi. Imbutelierea bag-in-box se face prin absorbtia aerului din punga si umplere acesteia cu suc, astfel sucul poate rezista pana la 1 an de zile fara sa se altereze. Un alt beneficiu al acestui sistem este faptul ca dupa folosinta sucul nu se va oxida, deci isi va pastra calitatile organoleptice fiind la fel de savuros ca primul pahar de suc natural baut.

De asemenea, LOREDO SRL ofera echipamente si utilaje de procesare a gemului, bulionului si a fructelor deshidratate. Pentru procesarea gemului si a bulionului oferim utilaje si echipamente pentru orice tip de productie, fie ea tip hobby sau profesional. Dispunem de o gama variata de utilaje precum: desamburitor, tocator de fructe si legume, oala de fierbere cu amestecator, cazan de fierbere, aparat de dozare si imbuteliere a gemului. Pentru deshidratarea fructelor furnizam echipamente pentru productii mici tip hobby de 2-3kg pe zi, dar si pentru producatorii mari pentru care avem: utilaje de feliere automate, echipament de uscat fructe si legume (deshidrator) si aparate pentru vidare. Pentru vizualizarea echipamentelor, ne gasiti pe www.procesarefructe.ro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE