Unde putem gasi vaci de vanzare in Romania?

Facebook
Twitter

Peste tot in lume se pare ca exista o afinitate crescuta pentru carnea de vita, pentru laptele de vaca si pentru produsele lactate obtinute din lapte proaspat de vaci. De aceea, firmele mici, fermele de dimensiuni mai mici sau mai mari, abatoarele si chiar persoanele fizice pot fi interesate de o firma de unde poate cumpara in siguranta.

Unde puteti gasi vaci de vanzare in Romania?

In Romania exista mai multe ferme de unde puteti procura vaci de rasa foarte bine, iar una din cele mai longevive ferme este Agrolemn. Avand peste un deceniu de traditie in ferme zootehnice, Agrolemn creste vaci de cea mai buna calitate, in cele mai bune conditii. Daca aveti nevoie de vaci pentru lapte, vaci de crescut, pentru a va mari o microferma sau pentru abator, merita sa treceti pe la ferma Agrolemn, firma ce se ocupa si cu vanzare vaci rasa MONTBELIARDE.

Cu toate ca in ultimii ani, multe ferme zootehnice din Romania s-au inchis, Agrolemn continua cu stoicism o traditie frumoasa. O rasa deosebita de vaci pe care o gasim la Agrolemn este cea a vitelor montbeliarde. Aceasta rasa este faimoasa in Europa (mai ales in Franta), dar si pe alte continente, fiind foarte apreciata pentru calitatea exceptionala a laptelui. Din laptele pe care il ofera aceste vaci montbeliarde se prepara cel mai gustos cascaval, branzeturile fine cu denumire selecta franceza si iaurturi delicioase.

Ce fel de vaci puteti cumpara de la Agrolemn SRL?

Aceasta ferma zootehnica ce creste vaci din rasa Montbeliarde pune la dispozitia doritorilor:

  • – vaci gestante, ce urmeaza sa aiba vitei
  • – junici – vaci tinere pentru carne sau pentru crestere si apoi lapte
  • – tauri
  • – vaci sacrificate pentru abatoare sau diverse solicitari de carne de vita.

Trebuie mentionat ca toate vacile oferite spre vanzare la Agrolemn vin insotite de acte care le dovedeste provenienta, precum si rasa. De asemenea, toate vacile de vanzare au o calitate foarte buna a carnii si a productiei de lapte (daca sunt deja vaci ajunge la varsta potrivita). Sanatatea animalelor este si ea dovedita prin acte, asa ca puteti avea maxima incredere cand faceti o achizitie pentru vaci Montbeliarde.

De ce vaci de vanzare la Agrolemn SRL?

Veti gasi vaci de vanzare la Agrolemn pentru ca aceasta este cea mai moderna ferma zootehnica ce creste vaci. Acest lucru se reflecta in calitatea vacilor de vanzare, in calitatea laptelui, a carnii si a conditiei generale a vitelor de cumparat (vaci gestante, junici, tauri).

Agrolemn este pozitionata in campia Teleormanului, intr-o zona propice cresterii si dezvoltarii rasei Montbeliarde de vaci. Cu o vechime de peste 15 ani si avand dotari de nivel european, Agrolemn ofera cu mandrie vaci de vanzare de cea mai buna calitate.

In prezent, La Agrolemn se cultiva cereale pe o suprafata extinsa, de 1500 hectare. Mai multi specialisti sunt prezenti aici si au grija de bunul mers al fermei. De altfel, societatea are o locatie proprie, de dimensiuni considerabile, unde exista silozuri, magazii si grajduri mari. Toate acestea subliniaza inca o data faptul ca la Agrolemn cresterea vacilor Montbeliarde este luata foarte in serios.

Daca doriti sa aveti garantia calitatii si sa cumparati vaci gestante, junici, tauri pentru crestere, pentru preparare produse lactate sau pentru carne, puteti apela cu incredere la Agrolemn.

Agrolemn – alte activitati in afara de vanzare vaci

Ferma din Campia Teleormanului nu s-a oprit doar la cresterea vacilor Montbeliarde, ci si-a diversificat activitatile, ceea ce a ajutat-o sa creasca intr-un mod sustinut. Astfel, in prezent, Agrolemn cumpara grau de panificatie pentru a produce biscuiti dietetici, vinde faina alba 650 pentru paine (aceasta faina se obtine in fabrica proprie), precum si tarate vrac.

Pentru a descoperi toate avantajele vacilor Montbeliarde, puteti contacta ferma Agrolemn.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE