Vacanțe all inclusive în Austria, începând de la 442 euro

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Oficiul Național de Turism al Austriei, Austria.info, vine în întâmpinarea amatorilor de escapade cu oferte tentante pentru turiștii care vor să se bucure de frumusețea pură a munților și lacurilor din regiunile austriece, cu 442 de euro.

Pentru cei care nu-și pot închipui concediul fără distracții în apă, lacurile de baie din Austria sunt alegerea ideală. Recunoscute pentru apa limpede și curată, golfulețele din jur și pontoanele idilice, lacurile austriece stârnesc cu adevărat pofta de baie! Fie că este vorba de elegantul Wörthersee, de romanticul Wolfgangsee sau de lacul natural Achen, de lacurile transfrontaliere Neusiedl sau Zell, vara puteți înota în apa cu temperatura de 23 de grade Celsius , merge cu hidrobicicleta și face windsurfing sau schi nautic.

Lacul Zell, renumit pentru puritatea și claritatea apei, este considerat o adevărată oază de liniște ascunsă în Alpi și este locul care aduce împreună atât pasionații de pescuit, cât și cei de scufundări.

În alte locuri din Austria, cum ar fi regiunea Salzkammergut, Mondsee, Attersee și Bodensee lacurile sunt înconjurate de lanțuri muntoase într-un decor idilic. Bodensee devine anual cea mai mare scenă pe apă din lume, unde are loc Festivalul de la Bregenz ce strânge artiști de talie internațională într-o natură de vis și amenajări reprezentative pentru arhitectura modernă.

Pentru iubitorii de drumeții și ai aerului curat de munte, traseul Adler ce trece prin întreg landul Tirol este excursia perfectă și un prilej unic de a experimenta peisajul autentic austriac: poienile alpine, câmpurile de grâne și fermele aflate la șes.

Oferta de vacanță în Austria include o reducere de 20 % la pachetul „all inclusive“ pentru cei care fac rezervare începând de acum și până pe 28 iunie, la Gut Wenghof. Oferta include:

• 7 nopți cazare în cameră dublă

• Meniu All inclusive: cocktail de bun venit cu gazdele, bufet de mic dejun, brunch, cină, cu specific național și internațional, autoservire băuturi

• Saună, bazin interior și bazin exterior încălzit

• Programe cu activități pentru adulți și adolescenți

Tariful este de 442,4 de euro, iar copii de până în 6 ani au gratuitate, iar cei de la 7 la 14 ani au 50% reducere.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE