Vacanță la țară, cu preț redus și mic dejun inclus

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Până pe 31 octombrie, puteți merge în vacanță, la preț redus, prin intermediul programului „Vacanţă la ţară”.

Derulat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) România și Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), programul „Vacanţă la ţară” a ajuns la cea de-a XXIV-a ediţii a programului și se va desfășura în perioada 14 septembrie – 31 octombrie 2014.

„Pe lângă vremea care se anunţă a fi foarte frumoasă, turiştii care vor beneficia de programul „Vacanţă la ţară” vor avea parte, în această toamnă, de multe evenimente şi festivaluri. La 20 de ani de la înfiinţarea ANTREC, ne concentrăm mult pe crearea şi dezvoltarea unui calendar de evenimente, precum şi pe dezvoltarea asociaţiei şi a turismului rural în alte regiuni ale României. Spun asta pentru că fiecare zonă a ţării noastre are ceva de oferit, şi sunt sigur că turismul rural se va dezvolta în timp şi pe cursul Dunării, şi în alte regiuni mai puţin turistice, dar rurale ale ţării noastre. ANTREC reprezintă rădăcinile fiecărui român, viaţa şi lupta pentru păstrarea esenţei poporului nostru de către străbunii fiecăruia dintre noi: evenimente memorabile, cultură, folclor, gastronomie, tradiţii, într-un cuvânt, istoria neamului românesc”, subliniază Mişu Chiruc, președintele executiv al ANTREC.

Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Tarifele practicate de pensiuni în actuala ediţie a programului „Vacanţă la ţară”:

  • pensiuni de 2 margarete  = 175  lei/ persoană/6 zile.
  • pensiuni de 3 şi 4 margarete  = 225  lei/ persoană/6 zile.
  • pensiuni de 5 margarete  = 290  lei/ persoană/6 zile.

Negocierea tarifelor şi a comisioanelor se face de către fiecare prestator în parte cu fiecare agenţie parteneră prin încheierea unui contract, anexă la contract sau convenţie. Organizaţiile implicate în lansarea acestui program, respectiv ANAT şi ANTREC România, vor face numai propuneri sau sugestii de tarife şi comisioane maximale.

În tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri.

Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agenţiile membre ANAT sau prin filialele ANTREC.

Filialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt: Alba, Braşov, Covasna, Gorj, Maramureş şi Neamţ. Pe parcurs vor mai adera şi alte pensiuni. Lista pensiunilor va fi actualizată permanent pe: www.antrec.ro şi www.vacantelatara.ro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE