Unde să mergi cu copiii în week-end: expoziții de tehnică în parcurile Tineretului, Izvor, Herăstrău, Alexandru Ioan Cuza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cu prilejul aniversării, la data de 18 august, a 170 de ani de tradiție istorică a pompierilor militari din București, vor fi organizate o serie de manifestări publice în subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealu Spirii” al Municipiului București și expoziții de tehnică de intervenție în patru parcuri de agrement din Capitală, după cum urmează:

  • în zilele de 16 și 17.08.2014, în intervalul orar 16:00-20:00, expoziții de tehnică în Parcurile Tineretului, Izvor, Herăstrău, Alexandru Ioan Cuza;
  • în perioada 16-18.08.2014, în intervalul orar 10:00-18:00, va avea loc evenimentul „Porți deschise” în cele 21 de subunități operative din cadrul I.S.U. București.

În aceste zile, copiii și părinții sunt invitați să participe la desfășurarea unor activități practice însoțite de prezentarea tehnicii și echipamentelor de intervenție specifice. În cadrul mai multor ateliere de lucru, copiii se pot echipa cu costumele de protecție ale pompierilor, iar paramedicii îi vor învăța să acorde primul ajutor. Aceste activități au atât caracter de informare a copiilor cu privire la misiunile și activitățile desfășurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealu Spirii” al Municipiului București, cât și rolul de pregătire a unei conduite preventive în cazul producerii unor situații de urgență.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE