Tarife între 175 și 290 de lei pentru o „Vacanță la țară”

Facebook
Twitter

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) România anunță derularea unei noi ediții a programului special „Vacanţă la ţară”, în perioada 23 martie – 13 iunie 2014, cu excepția sărbătorilor pascale și a zilei de 1 Mai.

Turiştii care vor opta pentru o „Vacanţă la ţară” vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

ANAT a propus valorificarea acestuia și prin agențiile de turism membre, ca și în toamna trecută. Prețurile recomandate sunt următoarele:

  • pensiuni de 2 margarete = 175  lei/ persoană/6 zile.
  • pensiuni de 3 şi 4 margarete = 225  lei/ persoană/6 zile.
  • pensiuni de 5 margarete = 290  lei/ persoană/6 zile.

„Negocierea tarifelor și a comisioanelor se face de către fiecare prestator în parte cu fiecare agenție parteneră prin încheierea unui contract, anexă la contract sau convenție. Organizațiile implicate în lansarea acestui program, ANAT și ANTREC România, vor face numai propuneri sau sugestii de tarife și comisioane maximale”, se arată într-un comunicat remis de ANTREC.

În tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agențiile ANAT, prin filialele ANTREC. Pe lista celor care s-au înscris până acum în programul „Vacanţă la ţară” sunt Argeş, Alba, Bihor, Braşov, Covasna, Gorj, Maramureş, Suceava, Mehedinți, Neamţ.

Puteți consulta lista pensiunilor participante la programul „Vacanţă la ţară” AICI.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE