Sejururi la preț redus prin programul „O săptămână la munte”

Facebook
Twitter

Ediția de toamnă a programului „O săptămână la munte” se derulează în perioada 2 noiembrie – 19 decembrie 2014.

Tarifele maximale propuse, în urma consultărilor cu hotelierii din zona montană, au rămas aceleași ca şi cele din ediția din primăvară:

O săptămână la munte, 2 noiembrie – 19 decembrie 2014, 5 nopți (duminică-vineri), fără mic dejun:

  • la hotel, vilă, cabană 2* – 161 lei persoană / sejur (fără MD)
  • la hotel, vilă, cabană 3* – 259 lei persoană / sejur (fără MD)
  • la hotel, vilă 4* – 368 lei persoană / sejur (fără MD)

Copiii până la 7 ani beneficiază de gratuitate, dacă sunt cazaţi în camera părinţilor. Însă, numărul copiilor este limitat la doi.

Pentru a beneficia programul „O săptămână la munte”, trebui să țineți cont de condițiile de derulare a programului O săptămână la munte. Astfel, sejurul va începe duminică şi se va termina vinerea. Biletele cumpărate nu sunt transmisibile şi nu se permite restituirea sumelor plătite decât în condiţiile legii. Pentru prestatorii care oferă servicii de cazare cu mic dejun, valoarea micului dejun va fi stabilită de fiecare hotel în parte.

Sejurul minim este de 5 nopţi, dar se pot valorifica şi sejururi mai mari de 5 nopţi.Tariful este pentru o persoană. Nu se valorifica camere în regim de single sau partaje fără acordul prestatorului. Taxa hotelieră se achită separat, de către turist la recepţia hotelului. Sistemul de vânzare a programului „O săptămână la munte” este primul venit, primul servit.

În programul „O săptămână la munte”  s-a înscris 16 operatori de turism, din Băile Herculane, Brașov, Bușteni, Poiana Brașov, Poiana Țapului, Predeal, Sinaia și Băișoara (Cluj).

Prin desfășurarea programului „O săptămână la munte”, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc își propune să crească gradul de ocupare al unităţilor de cazare din zona montană şi să asigure accesul la adihnă a unui număr cât mai mare de turişti români.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE