Revelion 2015: oferte last minute la pensiunile agroturistice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ca să nu rămână cu camerele goale de Revelion 2015, administratorii mai multor pensiuni agroturistice din întreaga țară au redus semnificativ tarifele.

Spre exemplu, tariful pentru Revelion 2015 la pensiunea AMA, Bran, membră a ANTREC Braşov, a fost redus la 250 lei/pers /zi și include cazarea cu demipensiune și masa festivă de Revelion. În meniu, administratorii au inclus pălinca, gustări cu preparate de casă, pe bază de  carne de porc și legume la grătar, papanași cu dulceață de afine și smântână.

Un sejur de Revelion 2015 la Hanul Oierului, Simon-Bran, costă 850 de lei/persoană și include 4 nopți de cazare cu mic dejun și cina și masa festivă de Revelion. Copii până în 6 ani beneficiază de sejur gratuit dacă împart camera cu părinții.

În meniu sunt trecute bunătăți tradiționale din carne de porc sau păstrăv, stinse cu vin și pălincă. De asemenea, administratorii au pregătit și surprize, cum este focul de tabără, unde clieneții vor fi serviți cu vin fiert și frigărui.

La pensiunea „La Busu”, din Bran, administratorii au pregătit mai multe oferte pentru Revelion 2015. Prima variantă include cazarea fără masă, la un preț de 170 lei/noapte/persoană, cu condiția ca rezervarea să se facă pe cel puțin 4 nopți. Unitatea se închiriază unui singur grup de 22 persoane. Pentru copiii sub 3 ani nu se percepe tarif de cazare, iar cei cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani beneficiază de reducere de 50%.

Cei care vor opta pentru variant a doua, care include și micul dejun, vor plăti 310 lei/noapte/persoană. Pachetul include masa festivă.

Tot în Bran, administratorii Vilei Alisa au redus tariful pentru Revelion 2015.  În funcție de tipul de cameră ales, pachetul de 5 nopți de cazare cu  mic dejun și masa festivă, variază între 2.390 și 5.630 de lei/cameră. Clienții vor beneficia, printre altele, de acces gratuit într-una dintre zile la alegere în incinta centrului Wellness Wolf, 50% reducere la tiroliană, panou cățărare și tir cu arcul la complexul Wolf pe bază de rezervare, 10%  reducere la masaj cu pietre vulcanice și reflexoterapie sau 10%  reducere la echitație in cadrul complexului Panicel Râșnov.

Și cei care doresc să petreacă noaptea dintre ani la Pensiunea Soarelui din Sirnea beneficiază de reduceri. Astfel, pensiunea afișează tarife de 100 de euro/ noapte/cameră dublă și 150 de euro/noapte/ apartament. Tarifele includ cazarea cu demipensiune și masa festivă, pentru un sejur de minimum 3 nopți de cazare. Administratorii oferă gratuit o noapte de cazare în plus, fără mic dejun.

Cei care nu doresc masa festivă vor plăti mai puțin, respectiv 400  de lei/camera dublă/noapte, cu demipensiune.

Membră a ANTREC Buzău, Pensiunea Casa Matei, din Berca, Buzău, a pregătit o ofertă pentru Revelion 2015, care cuprinde patru (4) nopţi cazare cu  mic dejun, la alegere, în perioada 27 decembrie 2014 – 05 ianuarie 2015, la un tarif de 825 lei/persoană, pentru un loc în cameră dublă. Suma acoperă cazarea și masa festivă. Copii în vârstă de până la 5 ani se cazează gratuit, iar pentru cei cu vârsta între 5 şi 14 ani se plătește 25% din valoarea pachetului.

Mai multe detalii și datele de contact ale administratorilor pensiunilor agroturistice găsiți pe www.vacantelatara.ro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE