Meniu

Paștele în Bucovina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Dacă anul trecut, agropensiunile din Bucovina au fost ocupate în totalitate de turiști, anul acesta gradulde ocupare de aproape 80%, însă multe rezervări se fac pe ultima sută de metri.

Bucovinenii știu să își omeneasă oaspeții de Paște. Oferta din acest an include trei nopți de cazare cu demipensiune, la un tarif de 630-750 de lei de persoană, potrivit datelor furnizate stiriagricole.ro de ANTREC.

Turiștii vor avea parte de o masă tradițională, la care se vor servi borș de miel și friptură de miel, pască și cozonac. Nu vor lipsi nici ouăle roșii. Anul acesta, din cauza temperaturilor mai scăzute, afumătorile duduie, astfel că cei care își vor petrece Paștele în pensiunile din Bucovina vor fi osătați cu preparate afumate specifice zonei, cum sunt păstrăv sau pastrama, bunătăți numai bune de pus în traistă pentru a potoli foamea în timpul drumețiilor pe potecile de sub poala pădurii.

Totodată, administratorii vor organiza dmonstrații de încondeiat ouă.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.