Oferte pentru Valentine’s Day 2015: cu ce încearcă hotelierii să își atragă clienții

Facebook
Twitter

Tariful unui sejur cu două nopți de cazare și mic dejun inclus, pentru cei care vor să sărbătorească Valentine’s Day 2015 departe de casă, variază între 125 și 240 de lei de persoană. 

Anul acesta, hotelierii au noroc: ziua de 14 februarie, când îndrăgostiții din întreaga lume vor să petreacă momente speciale alături de persoana iubită, cade sâmbăta. Pentru a fi siguri că nu vor rata ocazia de a atrage cât mai mulți clienți de Valentine’s Day, hotelierii și administratorii de pensiuni au lansat oferte diversificate și afișează prețuri atrăgătoare, care variază între 125 și 240 de lei de persoană, pentru un sejur de două nopți de cazare cu mic dejun inclus.

De asemenea, turiștilor li s-au pregătit surprize pentru Valentine’s Day, în vreme ce cina romantică, la lumina lumânărilor, face parte din pachetul de bază propus de aproape toți hotelierii.

Tarifele de Valentine’s Day variază în funcție de numărul de nopți de cazare, dacă se optează pentru un sejur all inclusive sau doar cu mic dejun inclus. Spre exemplu, un pachet cu 2 nopți și 3 zile de cazare de Valentine’s Day într-o pensiune din Bucovina, cotată la patru stele, cu masă și programe speciale, costă 450 de lei/persoană (100 de euro). Copiii sub 6 ani au gratuitate, iar cei cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani primesc o reducere de 50%.

Un astfel de sejur cu demipensiune, petrecut însă în Bușteni, la un hotel de 3 stele, costă 235 de lei/persoană (53 de euro).

Cei care aleg să se cazeze de Valentine’s Day la un hotel din aceeași stațiune, dar care arborează patru stele pe frontispiciu, vor scoate din buzunar 864 de lei/persoană (194 de euro), tariful incluzând cazarea, micul dejun, vinul spumant împreună cu un platou de fructe la sosire și acces la piscină, saună, jacuzzi, salon de relaxare și hot tub.

Hotelierii și administratorii de pensiuni se așteaptă ca peste 29.000 de turiști români și străini să le treacă pragul anul acesta, cu prilejul Valentine’s Day.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE