Oferte last minute pentru Valentine’s Day 2015: sute de surprize pentru un sejur de vis

Facebook
Twitter

În tradiția occidentală, Valentine’s Day este Ziua Îndrăgostiților și se sărbătorește pe data de 14 februarie. Cu acest prilej, hotelierii se întrec în oferte.

Dacă nu ați planificat nimic pentru a celebra Valentine’s Day 2015, puteți alege din variatele oferte last minute, mai ales că hotelierii vor să vă ofere cea mai plăcută atmosferă, bineînțeles, contra cost. Astfel, dacă doriți să vizitați orașul iubirii, Paris, trebuie să știți că un sejur de 3 zile petrecut la un hotel cotat la 3 stele costă 310 euro, potrivit ofertei last minute pentru Valentine’s Day 2015, afișată de o agenție de turism. Prețul a fost redus de la 425 de euro.

O ofertă pentru aceeași destinație, dar cu plecare din data de 14 februarie, include un cost de 285 euro/persoană, însă îndrăgostiții nu vor primi micul dejun din partea casei. Pentru o pauză romantică de 3 zile, cu mic dejun inclus, cuplurile scot din buzunar în jur de 315 euro.

Marele Bal de Valentine’s Day

Anul acesta, organizatorii Carnavalului de la Veneția continuă tradiția și vor organiza Marele Bal de Valentine’s Day, unde dansatorii vor fi întâmpinați de însuși Casanova. Pentru a petrecere Valentine’s Day 2015 într-o atmosferă desoebită, puteți alege din ofertele last minute pentru Veneția. Un sejur cu demipensiune de 3 nopți într-o clădire istorică elegantă situată în orașul gondolelor, costă 239 de euro.

 

Carnavalul din venetia 2015

 

Dacă alegeți un hotel cotat la trei stele, atunci, chiar și în cazul unei oferte last minute, vor scoate din buzunar  478 de euro, pentru un sejur de 3 zile, cu demipensiune. Ca să nu rămână cu camerele goale, administratorii au redus tariful de la 575 de euro și au inclus în pachet turul Veneției cu însoțitor de grup, 3 zile de vizitare a Carnavalului din Veneția cu însoțitor de grup și ghid român.

În cazul în care doriți doar cazare, tarifele scad. Astfel, un sejur cu aceeași durată, petrecut la un hotel de același rang, costă 215 euro/persoană.

Valentine’s Day 2015, la Bruxelles

Chiar dacă nu pare un oraș pentru îndrăgostiți, fiind mai cunoscut drept unul din sediile administrative ale Comisiei Europene, o vizită la Bruxelles de Valentine’s Day poate fi un bun prilej de a trăi momente inedite. Un sejur costă  circa 170 de euro la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus, într-un cartier modern, situat la 5 minute de mers pe jos de zona comercială Avenue Louis.

 

Bruxelles

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE