Oferte Dragobete 2015: țuică fiartă și peisaje mirifice, în Muntenia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Administratorii de pensiuni din Muntenia au inclus în ofertele pentru Dragobete 2015 o mulțime de surprize și preparate tradiționale, stinse, cum altfel, decât cu băuturi tradiționale.

Astfel, doamnele sunt așteptate cu o afinată, iar domnii cu o țuică fiartă, servite din partea casei. Pentru un sejur de Dragobete, un cuplu va plăti mai puțin de 100 de lei, pentru o cameră dublă, la o vilă din Prahova, cotată la 2 stele.

Tot în zona Munteniei, cei care doresc să prindă ultimele zile bune de schi pot opta pentru un sejur de 2 zile într-un hotel cotat la 2 stele, la un tarif de 58 de lei. Suma include cazarea într-o cameră dublă.

Cei care optează pentru o unitate de cazare cotată la cinci stele, vor scoate mai mulți bani din buzunar. Astfel, un sejur de două zile într-un hotel de 5 stele din Azuga, cu acces la piscina cu jacuzzi, costă 178 de lei.

Și administratorii de pensiuni din Buzău vin cu oferte de Dragobete 2015. Cazarea la o pensiune cotată la patru stele în Sărata Monteoru costă 140 de lei/noapte, dacă se optează pentru o cameră dublă. Cei care optează pentru cel puțin trei nopți de cazare beneficiază de o reducere de 10% din tariful standard.

Tarife similare sunt valabile și pentru cei care aleg ca destinație Valea Siriului, unde Barajul Siriu stăvilește apele Buzăului, între masivul Siriu și masivul Podu Calului.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE