Administratorii de pensiuni din Muntenia au inclus în ofertele pentru Dragobete 2015 o mulțime de surprize și preparate tradiționale, stinse, cum altfel, decât cu băuturi tradiționale.

Astfel, doamnele sunt așteptate cu o afinată, iar domnii cu o țuică fiartă, servite din partea casei. Pentru un sejur de Dragobete, un cuplu va plăti mai puțin de 100 de lei, pentru o cameră dublă, la o vilă din Prahova, cotată la 2 stele.

Tot în zona Munteniei, cei care doresc să prindă ultimele zile bune de schi pot opta pentru un sejur de 2 zile într-un hotel cotat la 2 stele, la un tarif de 58 de lei. Suma include cazarea într-o cameră dublă.

Cei care optează pentru o unitate de cazare cotată la cinci stele, vor scoate mai mulți bani din buzunar. Astfel, un sejur de două zile într-un hotel de 5 stele din Azuga, cu acces la piscina cu jacuzzi, costă 178 de lei.

Și administratorii de pensiuni din Buzău vin cu oferte de Dragobete 2015. Cazarea la o pensiune cotată la patru stele în Sărata Monteoru costă 140 de lei/noapte, dacă se optează pentru o cameră dublă. Cei care optează pentru cel puțin trei nopți de cazare beneficiază de o reducere de 10% din tariful standard.

Tarife similare sunt valabile și pentru cei care aleg ca destinație Valea Siriului, unde Barajul Siriu stăvilește apele Buzăului, între masivul Siriu și masivul Podu Calului.