Oferte Dragobete 2015: plătești 2 nopți și stai 3

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Dragobetele, sărbătoare de origine dacică, are rădăcini foarte vechi și este celebrată pe data de 24 februarie, în preajma zilelor Babei Dochia și a echinocțiului de primăvară.

Dacă nu ați avut timp să petreceți de Valentine’s Day un week-end într-o regiune frumoasă a țării sau ați așteptat să sărbătoriți iubirea românește, puteți alege destinații deosebite, precum Bucovina. Oferte Dragobete 2015: „Plătești 2 nopți și stai 3”, promit hotelierii, care au pregătit surprize precum camere decorate romantic, plimbări cu sania trasă de cai și o tombolă unde puteți câştiga o cină romantică sau o noapte de cazare gratuită.

De Dragobete, doamnele au parte de tratament special: cocktail-uri, şampanie, preparate culinare delicioase și flori, iar în ultima zi petrecută în Bucovina, puteți urca pe pârtia Dealul Negru cu telescaunul și coborî cu schiurile, gratuit.

În cazul altor oferte de Dragobete 2015, pentru o cameră dublă, turiștii scot din buzunar suma de 175 de lei/persoană, iar, pentru o garsonieră, prețul este de 200 de lei/persoană.

În zona de munte, administratorii de hoteluri au pregătit reduceri în seria ofertelor de Dragobete 2015, pentru a-și atrage clienții: la cea de-a treia noapte de cazare, aceștia primesc o noapte de cazare în plus, gratuit, într-o pensiune de 5 stele cu dormitoare decorate specific. Pachetul vine la prețul special de 150 de lei, cu ocazia sărbătorii de Dragobete.

Dacă doriți să vă relaxați într-un centru SPA, situat în inima Transilvaniei, la doar 500 de metri de lacul helio-termal cu apă sărată Ursu, suma pe care o veți scoate din buzunar va fi de circa 160 de lei/zi.

De Dragobete, în Prahova, doamnele sunt așteptate cu o afinată, iar domnii cu o țuică fiartă din partea casei. Prețul pachetului este de 90 de lei pentru o cameră dublă, la o vilă cotată la 2 stele.

Dacă doriți un sfârșit de săptămână mai liniștit, puteți alege o pensiune din Maramureș. Prețul pentru o noapte de cazare într-o pensiune din Maramureș, situată în apropriere de mănăstirea Bârsana, este de 80 de lei pentru o cameră dublă, pensiunea fiind cotată la 2 stele. Pentru o noapte de cazare la un hotel de 4 stele, turiștii vor scoate din buzunar 156 de lei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE