Oferte Dragobete 2015 în Transilvania: plimbare pe Transfăgărășan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

La 24 februarie, în ziua când Ortodoxia sărbătorește aflarea capului Sf. Ioan Botezătorul, spiritualitatea populară consemnează ziua lui Dragobete, zeu al tinereții în Panteonul autohton, patron al dragostei și al bunei dispoziții.

Dacă doriți să vă relaxați într-un SPA Resort, situat în inima Transilvaniei, la doar 500 de metri de lacul helio-termal, cu apă sărată, Ursu, suma pe care o veți scoate din buzunar va fi de 160 de lei/zi.

La un complex turistic cotat la 3 stele, amplasat la altitudinea de 1.585 m pe Transfăgărășan, la 75 km de Curtea de Argeș și 9 Km de Bâlea Lac, plătim suma de 240 de lei pentru 3 nopți cu mic dejun inclus.

La un alt hotel de 4 stele, unde turiștii beneficiează de o priveliște minunată a Lacului Vidraru și a Munților Făgăraș, 3 nopți costă 328 de lei într-o cameră dublă, unde turiștii se vor putea relaxa de Dragobete în centrele SPA, unde accesul este gratuit și beneficiază de mic dejun.

În zona de munte, administratorii de hoteluri au pregătit reduceri la cea de-a treia noapte de cazare pentru a-și atrage clienții și, în plus, o noapte de cazare într-o pensiune de 5 stele cu dormitoare decorate specific, vine la prețul special de 150 de lei cu ocazia sărbătorii de Dragobete.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE