Oferte de Halloween 2014 în pensiunile și hotelurile din România

Facebook
Twitter

Anul acesta, petrecerea de Halloween ar trebui ținută joia, însă hotelierii s-au adaptat și au creat pachete pentru un sfârțit de săptămână prelungit.

Astfel, pentru un sejur care începe în seara de Halloween, joi 30 octombrie, și ține până duminică, 2 noiembrie, turiștii vor scoate din buzunar aproape 100 de euro (442 de lei), pentru trei nopți de cazare cu demipensiune la un hotel de patru stele din Bran. Taxa de participare la petrecerea tematică de Halloween este de 15 euro și include cina specială în sânge, cu afinată și vin roșu și papanași „însângerați”, stinse cu palincă.

În aceeași localitate, administratorul unei pensiuni care arborează trei margarete pe frontispiciu a pregătit pachete cu două nopți de cazare, fără mic dejun, la un preț de 290 de lei (66 de euro). Cei care vor meniu special de Halloween vor mai scoate din buzunar încă 50 de lei.

Tariful petrecerii unui sejur cu trei nopți de cazare de Halloween la o pensiune cu numele temutului conte folosit ca promotor al petrecerilor de acest tip, cotată la trei stele, este de aproape 44 de euro (295 lei) de persoană. Suma include cazarea de Halloween și meniul de sâmbătă seara.

Un sejur cu trei nopți de cazare de Halloween într-o vilă cotată la patru stele din Predeal, în cameră dublă cu mic dejun și o masă festivă, costă 295 de lei de persoană (67 de euro). Pentru copiii cu vârste de 4-12 ani, părinții vor plăti suplimentul pentru masă în valoare de 99 de lei, iar pentru copiii cu vârste de 12-18 ani suma ajunge la 129 de lei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE