Grecii așteaptă turiștii români și în septembrie, cu reduceri substanțiale

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Sezonul estival se prelungește până la finalul lunii septembrie, deoarece din ce în ce mai mulți turiști și-au rezervat vacanțele de vară pentru începutul toamnei, conform datelor Paralela 45.

Cele mai cunoscute insule din Grecia, respectiv Santorini, Mykonos, Kos și Corfu, sunt preferate de români la început de toamnă, pe de-o parte datorită temperaturilor mai suportabile, iar pe de altă parte faptului că prețurilor încep să scadă.

„Grecia a fost anul acesta fără doar și poate cea mai accesată destinație turistică a verii, cu creșteri de aproape 50% față de anul trecut. Rezervările au crescut cu 45% pentru Santorini, 36% pentru Mykonos și 15% pentru Kos și Corfu, cele mai căutate insule grecești din 2014. Pentru turiștii atenți la buget, luna septembrie este ideală pentru că avem tarife cu 30-32% mai reduse decât în plin sezon”, a explicat Daniela Dumitrică, marketing manager Paralela 45.

Santorini, insula pe care din ce în ce mai mulți români și-o pot permite și care a avut cea mai mare creștere anul acesta este recunoscută pentru cele mai frumoase apusuri de soare, bisericile albe cu cupole vopsite în albastru și peisajele care îți taie respirația.

Rezervările pentru Mykonos au luat avânt în ultimii ani, în special în rândul tinerilor, amatori ai celor mai gălăgioase cluburi și baruri, unde vin DJ celebri, insula fiind cunoscută și ca „Ibiza Greciei”.

Insulele Kos și Corfu sunt recomandate pentru vacanțele liniștite, în familie, unde relaxarea este la loc de cinste.

Ofertele Paralela 45 pentru septembrie în insulele elene coboară cu până la 32% față de vârful de sezon astfel:

  • Insula Kos – de la 273 euro/persoană/pachet 7 nopți
  • Insula Corfu – de la 371 euro/persoană/pachet 7 nopți
  • Insula Mykonos – de la 517 euro/persoană/pachet 7 nopți
  • Insula Santorini – de la 593 euro/persoană/pachet 7 nopți

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE