septembrie 17, 2021

Early booking 2014: Vacanțe de vis pe coasta Mării Adriatice, în Croația

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Unul dintre cele mai mari portaluri specializate în rezervarea locurilor de cazare din Croația vă așteaptă cu peste 10.000 de oferte pentru orice perioadă.

Vă propunem zece dintre cele mai bune hoteluri și cele mai populare stațiuni în cele mai frumoase locuri din Croația, pentru o vacană de vis pe coasta Mării Adriatice. Pentru rezervările făcute în avans se acordă reduceri de 10%.

Hotelul International, cotat la trei stele, se află în inima orașului Rab, în apropiere de o alee cu vedere la mare. Magazinele, restaurantele, barurile și cluburile din centrul orașului se află la o distanță de numai câteva minute de hotel. La cel mai apropiat ștrand se poate ajunge după o scurtă plimbare printr-un cochet parc mediteranean. Micile nave ancorate vis a vis de hotel așteaptă să vă transporte la un ștrand mai îndepărtat.

Tot la trei stele este cotat și Hotelul Bon Repos din Korcula, care oferă sejururi all inclusive. Unitatea se află la trei kilometri de orașul Korcula, în golful cu nume caracteristic Scoica (Zaljev skoljki) de pe insula Korcula. Hotelul este legat de centrul orașului printr-o frumoasă alee pietonală care trece prin parcul Hober. Iubitorii croazierelor sunt transportați zilnic cu nave-taxi până în centrul orașului (la stația de feribot). În timpul festivalurilor gastronomice, ascultând cântece tradiționale în seara dalmațiană, taverna hotelului emană o atmosferă specială.

Hotelul Adriatic are doar două stele pe frontispiciu, și se află în Omišalj, pe insula Krk, la doar câțiva pași de mare. Hotelul dispune de spații comune dotate cu aer condiționat, de exemplu, bufet de aperitive, cafenea, salon TV, în toate camerele există telefon și televiziune prin satelit, iar majoritatea camerelor are și balcon. În exteriorul hotelului se găsesc terenuri de tenis și alte terenuri de sport.

Hotelul Belvedere, cotat la două stele, se găsește în orășelul Medulin, aflat pe litoral, la 10 kilometri de centrul istoric al orașului Pula și la numai 5 kilometri de localitatea Premantura. În hotel puteți găsi un bazin exterior de mari dimensiuni, un bazin acoperit, cu apă încălzită (ambele cu apă de mare), respectiv o terasă mare, cu vedere la mare.

Hotelul Delfin, cotat la două stele, se află chiar pe malul apei, la doar câteva minute de mers pe jos de centrul orașului Hvar.

Hotelul Laguna arborează același număr de stele pe frontispiciul care se înalță în Gradac, un vechi sat pescăresc de pe riviera Makarska. Hotelul înconjurat de grădini îngrijite și de palmieri se află chiar pe unul dintre cele mai lungi ștranduri din Croația. De aici puteți ajunge, după o plimbare de câteva minute, în centrul orașului Gradac; aceasta este o zonă pietonală fără mașini, unde vă puteți bucura de atmosfera plină de viață a restaurantelor, cafenelelor și magazinelor din acest minunat oraș dalmațian.

Stațiunea Sol Polynesia se află la 2 kilometri de centrul orașului Umag, în imediata apropiere a mării. Ofertă gastronomică: restaurant cu bufet și ofertă a la carte, cafenele, pizzerie, fast-food, bar snack la malul mării. Posibilități de odihnă, divertisment și animație: sporturi de apă, teren de tenis și școală de tenis, minigolf, volei pe plajă, tenis de masă, poligon, centru de echitație, centru „Sport Art” – fotbal, handbal, baschet, badminton. Animație Sol Meliá în timpul zilei și seara pentru toate grupurile de vârstă. Suplimentar: seri tematice cu muzică și dans.

Stațiunea Zaton Holiday Resort – Zadar. Șirul caselor Zaton Holiday Village este situat la răcoarea pădurilor de conifere, înconjurat de vegetație mediteraneană, asigurându-vă o ambianță plăcută pentru petrecerea timpului liber. Oferta stațiunii: parcare privată păzită dar neasigurată, la umbra pădurii, în apropierea apartamentului, suplimentare de alimentație (bufet), bazin pentru adulți și copii, ștrand lung de 1,5 km cu nisip și pietre, mare cu mică adâncime – ideală pentru copii, intrare cu acces special pentru persoanele cu dizabilități, animație și programe de divertisment pentru toate grupurile de vârstă, terenuri de sport, magazin, buticuri, chioșc de presă; distanța de la Zadar este de 16 km, iar de la orașul Nin este de 1,5 km.

Stațiunea San Marino – Sahara, insula Rab. Se află în pitorescul și variatul Lopar, pe cunoscuta porțiune de țărm nisipos Rajska plaža (Plaja Paradis), lungă de 1,5 km. Centrul de sport și divertisment San Marino oferă următoarele servicii clienților săi: minifotbal, minigolf, tenis de masă, baschet, volei pe plajă, 9 terenuri de tenis, discotecă și alte servicii destinate copiilor și tinerilor. Se află la 13 km de orașul Rab. În stațiune se poate ajunge și cu feribotul, de pe insula Krk, pe traseul Baška – Lopar sau Jablanac – Mišnjak.

Stațiunea Pine Beach – Pakoštane. Satul de vacanță Pine Beach se află în cadrul natural nealterat al Dalmației Centrale, în localitatea Pakoštane. Marea, atracțiile culturale ale orașului Zadar și ale împrejurimilor și cele 5 parcuri naționale (Paklenica, Kornati, Plitvicka jezera, Krka, Sjeverni Velebit) formează un cadru impresionant care oferă nenumărate opțiuni pentru o odihnă de calitate. La fel ca în întreaga Dalmație Centrală, marea este limpede precum cristalul, fiind înconjurată de golfuri nisipoase, ștranduri cu pietre și păduri de conifere. Ștrandul cu pietriș lung de 700 m se continuă într-un golf în care se găsește un ștrand minunat cu nisip lung de 500 m, ideal pentru familiile cu copii mici.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE