septembrie 17, 2021

Early booking 2014: Revelionul în Maldive, la cel mult 5.000 de euro

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Anul acesta, românii plătesc până la 5.000 euro pentru a petrece Revelionul în Maldive, asociată până acum mai ales cu vacanțele lunii de miere.

Sfârșitul lunii iunie înseamnă pentru turism lansarea ofertelor de Revelion și a pachetelor speciale de early booking. Paralela 45 introduce anul acesta Revelionul în Maldive.

„Românii au început să prindă gustul țărilor exotice, unde ajung să cheltuie aproximativ 5000 euro de persoană pentru un sejur de 7 zile. Majoritatea ofertelor în Maldive sunt all inclusive, iar pe o insulă activitățile din cadrul resortului sunt incluse”, a explicat Alin Burcea, președintele operatorului Paralela 45.

Insulele Maldive, situate în Oceanul Indian, au o suprafață totală de aproximativ 300 kilometri pătrați, iar populația numără puțin peste 300.000 de locuitori. Capitala statului este Male, tot aici aflându-se și aeroportul principal „Male International”. De aici pornesc în toate direcțiile bărci rapide și hidroavioane către principalele atoluri.

Clima este tropical-musonică, cu două anotimpuri bine definite: cel uscat, care se suprapune perioadei de iarnă, și cel musonic, care se suprapune pe lunile de vară. Perioada perfectă de vizitare este între noiembrie și aprilie, apoi vine musonul, iunie fiind cea mai ploioasă lună.

Cele peste 70 de insulele au fiecare câte un specific: există insula picnic, insula palat prezidențial, insula aeroport, industrială, Paradise Island (insula sporturilor acvatice), Anantara Dhigu (stațiunea de lux) și multe altele. Majoritatea pot fi parcurse de la un cap la altul în doar 20 de minute.

În ceea ce privește cazarea, cele mai spectaculoase sunt bungalow-urile plutitoare peste apa de mare limpede, resorturile cu astfel de facilități fiind și cele mai căutate. Toate hoteluri includ piscine, mai multe tipuri de restaurante, activități recreative, spa, fitness, sporturi acvatice. Tarifele încep de la 3985 euro persoană/ pachet și ajung până la 5216 euro persoană/ pachet. Până la finalul lunii august se poate beneficia de oferta de early booking de 5% discount.

Maldive este un paradis pentru iubitorii de sporturi acvatice. Se pot practica jet-ski nautic, windsurfing, surfing, snorkeling, navigare, parasailing.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE