Destinații de 5 stele la Târgul de Turism al României și Romhotel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Între 14 și 17 noiembrie, la ROMEXPO, vor avea loc două manifestări expoziționale destinate turismului și industriei ospitalității: cea de a 30-a ediție a Târgului de Turism și Romhotel – Expoziția internațională de echipamente, dotări și mobilier pentru hoteluri și restaurante, ajunsă la ediția cu numărul 21.

Pentru cei încă nehotărâți cu privire la vacanțele din această iarnă sau pentru cei care vor să-și planifice de pe acum concediile din primăvară anului viitor, Târgul de Turism al României își așteaptă vizitatorii cu sute de destinații din toate colțurile lumii, la prețuri variate. Pe lista ofertelor operatorilor de turism se găsesc safari în Kenya, revelion în Dubai sau Mauritius, vacanțe în Maramureș sau schi în stațiunile din România și străinătate.

Târgul de Turism al României și Romhotel vor reuni peste 300 de firme din România și Austria, Bulgaria, Egipt, Germania, India, Indonezia, Iordania, Israel, Italia, Moldova, Slovacia, Polonia, Turcia și Ungaria, pe o suprafață expozițională de aproximativ 13.000 de metri pătrați.

Programul de vizitare al expozițiilor este următorul:

  • 14 – 16 noiembrie 2013 între orele 10.00 – 18.00
  • 17 noiembrie 2013 între orele 10.00 – 16.00

Prețul biletului de intrare este de 15 lei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE