Cât costă un sejur de Valentine`s Day la Băile Felix

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Dacă vă doriți să petreceți un weekend romantic de Valentine`s Day la băi, atunci Băile Felix pot deveni destinația ideală.

Tarifele sunt pe măsura fiecărui buzunar, iar administratorii au inclus în pachete și bilete de intrarea șa noul Aquapark din stațiunea Băile Felix. De exemplu, la o pensiune de patru stele, turiștii vor plăti 350 lei/cameră pentru două nopți de cazare de Valentine`s Day, cu mic dejun inclus, iar administratorii au inclus în tarif și un discount 50 % la acces Aqua Parc President.

La hotelul omonim din Băile Felix, cotat la patru stele, dacă se optează pentru cazarea în camera dublă standard, pachetul de Valentine`s Day de două nopți costă 425 lei. Dacă se optează pentru un loc în cameră dublă superior, pachetul de două nopți va costa 475 lei. Pe lista serviciilor incluse de Valentine`s Day se numără micul dejun (bufet suedez), cina de Valentine`s Day (bufet suedez), spuma Party în incinta Aqua President de Valentine`s Day, cina festivă de pe 15 februarie, acces piscine, parcare, Wi-fi.

Tot la patru stele, tariful pentru un sejur de două nopți de cazare într-o cameră dublă pentru un cuplu este de 451 de lei. Nici la trei stele tarifele nu sunt mai puțin piperate de Valentine`s Day la Băile Felix. La un hotel din această categorie din Băile Felix, un cuplu care se cazează într-o cameră dublă timp de două nopți va plăti 361 lei. Pachetele includ cocktailul servit turiștilor la primire și cina festivă de Valentine`s Day.

Tariful pentru sejur într-o cameră dublă de Valentine`s Day la o pensiune din Băile Felix este de 80 lei/noapte. Dacă îndrăgostiții sunt deja părinți sau merg în gașcă, e bine de știut că patul suplimentar costă 20 lei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE