Cât costă un sejur de Valentine`s Day în Vatra Dornei, cu șampanie și trandafiri

Facebook
Twitter

Îndrăgostiții care vor să petreacă Valentine`s Day în România, la Vatra Dornei, vor plăti în jur de 100 de euro pentru un sejur de două nopți, cu șampanie servită la pat.

Tariful pentru două nopți de cazare de Valentine`s Day la un hotel de patru stele din Vatra Dornei pornește de la 93 de euro. Pachetul include cazarea în cameră dublă, o cină romantică în restaurantul hotelului, mic dejun și șampanie în cameră, masaj de cuplu cu lumânări calde, precum și accesul la piscina interioară a hotelului, la sauna finlandeză, sauna umedă și sala de fitness.

Dacă hotelul arborează mai puține stele pe frontispiciu, scad și tarifele. Astfel, pentru un pachet care include două nopți de cazare într-un hotel cotat la trei stele, cu mic dejun (bufet suedez), cină romantică în seara de 14 sau 15 februarie, cu șampanie și desert la sosire, un cuplu de îndrăgostiți va plăti circa 56 de euro, echivalentul a 245 de lei. Hotelul dispune de centru Spa-sauna, piscină și jacuzzi.

La pensiuni, tarifele sunt și mai mici. Oferta unei pensiuni cu trei margarete pe frontispiciu include cazarea timp de două nopți, micul dejun, cina festiva, șampanie și cos cu fructe în cameră, toate la un tarif de aproape 34 de euro (148 de lei). Meniul cinei festive include antreu, fel principal, desert, băuturi aperitiv, un pahar de vin alb sau roșu, cafea sauceai, apă plată sau mineral și sucuri.

Tarifele menționate nu includ taxa de stațiune, care se achită separat, la recepție, de regulă la sosire.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE