Cât costă un sejur de Valentine`s Day în Predeal. Al treilea are reducere la cazare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Îndrăgostiții care vor să petreacă Valentine`s Day în România, la Predeal, vor plăti în jur de 100 de euro pentru un sejur de două nopți. Șampania e din partea casei.

Pentru două nopți de cazare cu mic dejun servit la cameră, cu primire cu aranjament special și șampanie în camera decorată cu petale de trandafiri, toate orchestrate de personalul unui hotel cotat la patru stele din Predeal, tariful este de 72 de euro (echivalentul a 325 de lei). Pachetul include cina romantică de Valentine`s Day, servită la lumina lumânării, pe acorduri romantice, în restaurantul hotelului. A doua zi, la alegere, turiștii se pot plimba cu atv-ul sau sau închiria echipamente pentru schi.

La tot atâtea stele, dar ceva mai ieftin este pachetul pus la bătaie de administratorii unui alt hotel din Predeal pentru Valentine`s Day. Astfel, un cuplu va plăti 532 de lei pentru două nopți de cazare cu demipensiune într-o cameră dublă. În acești bani intră și cina romantică și accesul la parcarea din incinta hotelului.  În alte țări, mai avansate, este de la sine înțeles că turistul care vine cu propria mașină la hotel nu va parca la intrarea în stațiune… În oferta hotelului din Predeal se mai precizează că „al 3-lea adult achită 80% din contravaloarea pachetului”.

Cei care vor să plece într-un weekend romantic la Predeal, dar nu au un buget mare pentru Valentine`s Day, pot opta între ofertele pensiunilor, deși și în cazul acestora tarifele au trecut prin transformări similar apei care îngheață: și-au mărit volumul. Așa se explică un tarif de 200 de lei/persoană pentru două nopți petrecute într-o cameră situată la mansarda unei pensiuni din Predeal, cu mic dejun inclus. Prețul include și cina romantică, la care se vor servi creveți, medalion de curcan cu sos camembert, tort și diverse băuturi, șampanie și ciocolată.

Oferta de Valentine`s Day a unui hotel de trei stele din Predeal include două nopţi de cazare, cu mic dejun (bufet suedez), primire romantică în cameră (șampanie și petale de trandafiri), o ședință de masaj, acces la centru SPA (saună romană, saună uscata, jacuzzi, sală fitness) și taxele locale. Tariful pentru cazarea în cameră dublă pornește de la 188 de lei/persoană.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE