Cât costă o săptămână la munte

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), derulează, în perioada 2 februarie – 28 martie, programul social „O săptămână la munte 2014”.

Tarifele valabile în cadrul ediției din acest an a programului social „O săptămână la munte” sunt de 161 de lei, în cazul unui sejur de cinci nopți,  la un hotel, o vilă, pensiune sau cabană cotate la două stele. La trei stele, prețul rucă la 259 lei/sejur, iar la patru stele la 368 de lei/sejur.

Tarifele nu inclu micul dejun, iar sistemul de vânzare a programului „O săptămână la munte” este primul venit, primul servit. Sejurul începe duminica şi se termină vinerea, iar biletele cumpărate nu sunt transmisibile şi nu se permite restituirea sumelor plătite decât în condiţiile legii.

Pentru prestatorii care oferă servicii de cazare cu mic dejun, valoarea micului dejun va fi stabilită de fiecare hotel în parte, iar sejurul poate fi mai mare de 5 nopţi, cu acordul prestatorului.

Până acum s-au înscris în programul social „O săptămână la munte 2014” un număr de 27 de hotelieri. Cei mai mulți sunt în Predeal, respectiv opt. Alți cinci sunt din Sinaia, doi din Poaian Brașov și câte unul din Băișoara, Bran, Bușteni, Câmpulung, Călimănești, Fântânele, Gura Humorului, Gura Râului, Moeciu de Sus, Moreni, Poiana Țapului și Vatra Dornei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE