Bucharest Wheels Arena Enduro Challenge 2014

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cea de a treia ediție a Bucharest Wheels Arena Enduro Challenge 2014 se va derula sub forma unui concurs în manșe cu calificare tip piramidală.

Bucharest Wheels Arena Enduro Challege se va desfășura pe toată perioada festivalului Bucharest Wheels Arena și își va premia cei mai buni piloți duminică, 15 iunie 2014. Fondul de premiere are o valoare totală de 1.600 de euro, organizatorii mizând pe alinierea la start a celor mai duri “gladiatori” pe două roți cramponate cu motor.

Premiile oferite celor mai buni 4 piloți sunt de 700 euro pentru locul I, 500 euro pentru locul al II-lea, 300 euro pentru locul al III-lea și 100 euro pentru locul al IV-lea.

Taxa de participare este de 150 lei. Pentru înscrieri, piloții pot completa formularul disponibil pe www.BucharestWheelsArena.ro.

Competiția se va desfășura în conformitate cu un regulament particular aprobat de către Federația Română de Motociclism, va avea o singura clasă, OPEN. Lungimea traseului va fi de 700 de metri, iar sportivii vor lua startul în manșa tip bloc.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE