Transavia vrea să scape de credite

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Compania Transavia intenţionează ca până la finalul anului 2014 să îşi desfăşoare activitatea din surse proprii, având ca obiectiv închiderea creditelor bancare accesate în mare parte pentru modernizarea facilităţilor de producţie şi achiziţionarea de utilaje agricole performante.

Anul 2013 a fost cel mai profitabil an pentru Transavia, cu cea mai mare cifră de afaceri, 135 de milioane de euro, şi un profit brut de 12,5 milioane de euro.

„Sunt foarte încrezător în performanţele companiei şi consider că în fiecare an ne-am atins obiectivele propuse, iar, de cele mai multe ori, le-am depăşit. Succesul nostru are la bază principii puternice de la care niciodată nu ne-am abătut. O afacere este sustenabilă în momentul în care tratezi lucrurile cu seriozitate, îşi respecţi partenerii de afaceri, instituţiile statului, angajaţii şi nu te îndatorezi mai mult decât poţi susţine”, declară Ioan Popa, Director General Transavia.

Compania Transavia a finalizat anul 2013 cu 10 milioane de euro investiţie, după un plan investiţional iniţial de 8 milioane de euro. Pentru 2014, Transavia îşi propune să continue investiţiile la nivel cel puţin similar anului trecut, având în vedere cumpărarea de noi utilaje agricole şi dezvoltarea altor spaţii de producţie

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE