Tradus, platforma ideala pentru cumpararea unui utilaj agricol second hand

Facebook
Twitter

Tradus este o platforma online internationala, dedicata vanzarii si cumpararii de utilaje si echipamente second-hand. Gama larga de produse si calitatea garantata a acestora le permite utilizatorilor sa-si aleaga echipamentul sau utilajul agricol dorit, in doar cateva minute.

Datorita varietatii de utilaje si echipamente, Tradus reprezinta o optiune excelenta atat pentru un fermier experimentat care doreste sa-si tehnologizeze afacerea cat si pentru un mic fermier, care are nevoie de un utilaj agricol de calitate si la un pret accesibil.

Astfel, aici vom gasi utilaje agricole, camioane si autobuze second-hand fara defecte ascunse si estimate la un pret corect. Datorita unui algoritm unic, platforma stabileste un pret de piata al fiecarui produs afisat, in functie de modelul, dotarile sau gradul de utilizare al acestuia si ne va atentiona atunci cand pretul cerut de vanzator este nejustificat de mare.

Tot in pagina de prezentare a produsului avem optiunea de contact a vanzatorului, fie prin email, fie telefonic, pentru a negocia pretul sau pentru a afla detalii suplimentare despre produs.

Mai mult, in cazul in care utiliajul gasit nu se preteaza nevoilor noastre insa ne dorim un model similar, putem selecta optiunea “Trimiteți-mi alerte pentru ofertele similare” iar platforma ne va notifica atunci cand un produs asemanator este scos la vanzare. Incearca acum platforma Tradus si descopera cea mai variata oferta de echipamente si utilaje agricole second hand.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE