În luna noiembrie 2014, faţă de luna precedentă, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut la toate speciile.

Numărul total de bovine sacrificate şi greutatea lor în carcasă au scăzut cu 7,9%, respectiv cu  8,7%. În unităţile industriale specializate numărul de bovine sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut cu 14,3%, respectiv cu 12,6%. În luna noiembrie 2014, ponderea bovinelor sacrificate în unităţile industriale specializate a fost de 20,7% din totalul sacrificărilor de bovine.

Numărul total de porcine sacrificate şi greutatea acestora în carcasă au scăzut cu 10,1%, respectiv cu 7,9%. În luna noiembrie 2014, sacrificările de porcine în unităţile industriale specializate au avut o pondere de 95,3% din totalul porcinelor sacrificate. Numărul de porcine sacrificate în unităţile industriale specializate şi greutatea lor în carcasă au scăzut cu 4,7%, respectiv cu 4,5%.

Numărul total de ovine şi caprine sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut cu 20,3%, respectiv cu 20,5%. Tăierile în unităţile industriale specializate au avut o pondere de 8,0% din totalul sacrificărilor de ovine şi caprine. În acest tip de unitǎţi numǎrul de ovine şi caprine sacrificate şi greutatea lor în carcasă au scăzut cu 30,3%, respectiv cu 29,5%.

Numărul total al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut cu 17,8%, respectiv cu 15,8%. În unităţile industriale specializate s-au realizat 90,0% din totalul tăierilor de păsări. Sacrificările în acest tip de unităţi au scăzut atât la numărul de păsări sacrificate cât şi la greutatea în carcasă cu 15,0%, respectiv cu 13,5%.

În comparaţie cu aceeaşi lună a anului 2013, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut la bovine, iar la porcine, ovine şi caprine şi păsări au scăzut.

Astfel, numărul total de bovine sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut cu 9,4%, respectiv cu 22,4%. Numărul sacrificărilor de bovine în unităţile industriale specializate şi greutatea lor în carcasă au scăzut cu 7,7%, respectiv cu 10,7%.

Numărul total de porcine sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut cu 7,5%, respectiv cu 7,2%. Sacrificările de porcine în unităţile industriale specializate au crescut atât numeric, cât şi la greutatea în carcasǎ cu 9,6%, respectiv cu 8,7%.

Numărul total de ovine şi caprine sacrificate şi greutatea lor în carcasă au scăzut cu            5,9%, respectiv cu 4,6%. Numărul sacrificărilor de ovine şi caprine în unităţile industriale specializate şi greutatea lor în carcasă au crescut de 1,5 ori.

Numărul total al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut cu 10,6%, respectiv cu 3,9%. În unităţile industriale specializate s-a înregistrat o scădere la numărul păsărilor sacrificate cu 0,9% şi o creştere la greutatea în carcasă a acestora cu 5,5%.