Târgul pentru Fermieri AGRALIM: expoziții în câmp, demonstrații de tehnică agricolă și loturi demonstrative

Facebook
Twitter

Ediția din 2014 a AGRALIM, evenimentul dedicat fermierilor din Regiunea de Nord-Est, se desfășoară pentru prima dată în câmp, în perioada 18-21 septembrie, la Ferma Ezăreni, din cadrul Stațiunii didactice a USAMV Iași, în comuna Miroslava.

AGRALIM vine anul acesta cu un concept nou. Astfel, fermierii vor putea inspecta loturi agricole demonstrative de porumb, floarea soarelui și sorg, ce reflectă soluții de genetică, nutriție și protecția plantelor oferite de firmele expozante, și vor putea lua parte la demonstrații cu tehnică agricolă. Peste 100 de companii naționale și internaționale, producători și importatori de mașini și utilaje agricole, echipamente zootehnice, inputuri, furnizori de soluții complete pentru ferme, prestatori de servicii pentru agricultură.

Comuna Miroslava este situată la 8 km de Iași. Ferma Ezăreni se întinde pe o suprafață de 10 de hectare de teren. Aici, timp de patru zile, în perioada 18 -21 septembrie 2014, se va derula Târgul pentru Fermieri AGRALIM, unde agricultorii se vor putea pune la curent cu noutățile din domeniul tehnicii și managementului pentru o producție agricolă performantă, inovații din industria de profil, utilaje agricole și soluții software de ultimă generație, inputuri, material săditor, sisteme de irigații, sere, silozuri și uscătoare, echipamente pentru cultivarea de legume și fructe.

Demonstrațiile zilnice cu utilaje în lucru sunt prezentate fermierilor în completarea programului de expoziție, prin participarea expozanților de tehnică agricolă performantă precum NHR Agropartners SRL, Agri Alianța SRL, IPSO, Maschio Gaspardo, Green Expert (dealer Valtra, Vogel Noot, Bosch), Biso România, Irum, Master Lux, General Leasing, Power Group International, Tehnofavorit, Brett Motors, Guttler KFT, Nexxon, Lantec Industries, MHS Trucks & Bus SRL, FMC BETA, MHP Store, Grădina Viitorului, Wylze Logistic, Ravenol, Star Lubricants, Mondo Trade, Protehnica.

Loturile demonstrative pentru principalele culturi agricole au fost pregătite din timp pentru Târgul pentru Fermieri AGRALIM de Biochem, Biocrop, Caussade Semences și ABS 2000 SRL. Oferta de inputuri va fi completată în cadrul târgului AGRALIM de companii precum Pioneer, Procera, Quality Crops, Volanpack, Selenit, Carmeuse Holding, Rod Bun.

Târgul pentru Fermieri AGRALIM se adresează deopotrivă, prin produsele și soluțiile tehnologice și constructive prezentate, și fermelor zootehnice, reușind să acopere întreaga gamă de utilaje, echipamente, accesorii, furaje și nutrețuri combinate, inputuri pentru zootehnie, printre expozanți numărându-se Semtest BVN, Mulmix, Agroland, Bandrino Import – Export, Javier Camara, Pharm2Farm.

De asemenea, în vederea optimizării producției, fermierii vor putea „analiza” sisteme de irigații, sere, silozuri și uscătoare, echipamente pentru cultivarea de legume și fructe prezentate de: Novus, Hetech Trend, Brinman Hungary, Erma Prod, Colinele Argeșului Green Tech, Riela, Sere Transilvania, Use Prest.

Totodată, organizatorii au prevăzut și o secțiune de prezentare a serviciilor de finanțare pentru agricultură. La Târgul pentru Fermieri AGRALIM vor fi prezenți reprezentanți ai OTP Bank, Veneto Banca, Bank Leumi România, Raiffeisen Bank, Libra Bank, Credit Agricole, BRD GSG Iași, ai Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, ai Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și ai Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE