Târgul Apicol Internațional de Primăvară Ghiroda-Timișoara a ajuns la a patra ediție

Facebook
Twitter

În perioada de 8-9 martie 2014 va avea loc ediția a patra a Târgului Apicol Internațional de Primăvară Ghiroda-Timișoara.

La târgul apicol de la Ghiroda vor participa peste 100 firme de specialitate din țări și din străinătate, respectiv Serbia, Ungaria, Cehia sau Germania. În cadrul Târgului Apicol Internațional de Primăvară Ghiroda-Timișoara vor fi organizate activități menite să ofere informații de actualitate apicultorilor. Astfel, va avea loc o sesiune științifică, în cadrul căreia vor lua cuvântul profesori și doctori din țară și străinătate, printre care ministrul delegat pentru IMM, Mediul de afaceri și turism Maria Grapini, președintele Consiliului Județean Timiș Titus Bojin, președintele ACA din România, Ioan Fetea, reprezentanți ai filialei județene Timiș a ACA, precum și primarul comunei Ghiroda,Vasile Dorel Cadariu.

Totodată, în cadrul Târgului Apicol Internațional de Primăvară Ghiroda-Timișoara vor fi organizate o tombolă, un concurs de degustare miere, un concurs fotografii inedite.

Intrarea este gratuită.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE