Târgul Apicol Craiova 2014. Evantai de produse, de la delicatese la echipamente și utilaje

Facebook
Twitter

Miere și produse apicole, cosmetice naturiste, dulciuri pentru toate gusturile, utilaje și echipamente aduse din toate colțurile țării și din străinătate, toate vor putea fi degustate, admirate și cumpărate de la  Târgul Apicol Craiova 2014.

BIA Partner Events (Stupina BIA) organizează, în colaborare cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Județean Dolj și Asociația Apis Oltenia Craiova, prima ediție a Târgului Apicol Craiova 2014. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, în week-end, 8-9 februarie 2014, locația fiind noul Centru Multifuncțional Craiova situat în zona Românești, inaugurat la sfârșitul anului 2013.

Târgul Apicol Craiova 2014 este locul în care producătorii se întâlnesc cu procesatorii, comercianții și clienții. La Târgul Apicol Craiova 2014 vin aproximativ 60 de producători cu activitate în sectorul apicol, de la producători de utilaje și echipamente specifice domeniului din întreaga țară și din Ungaria și Serbia, la apicultori cu vechime. Vor fi la târg apicultori nu doar din Oltenia, ci și din Ardeal, Muntenia sau Moldova, care aduc cu ei miere cu cătină, miere cu cimbrișor sau cu fructe confiate.

Inginerul Ovidiu Tilioi vine cu miere din Vâlcea. Buzilă Dumitru vine la Târgul Apicol Craiova 2014 tocmai din Suceava, pentru a delecta vizitatorii și, de ce nu, și expozanții cu mierea și șerbeturile sale. Marius Manea va aduce prăjituri din făbricuța sa din București.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE