Târgul Alimenta Tradițional își deschide porțile la Suceava de Rusalii

Facebook
Twitter

Brânză de burduf în coajă brad, șunculiță țărănească, cotlet haiducesc, telemea cu mărar, cunună bucovineană din mușchi, slăninuță țărănească, balmoș, prăjituri de casă, pălincă, mici și multă bere. Acestea sunt doar o parte din bunătățile pe care expozanții de la  Târgul Alimenta Tradițional le oferă clienților, în parcarea Shopping City Suceava, în perioada 22 – 24 iunie 2013.

Programul de vizitare este zilnic, între orele 10:00 – 18:00.

Dintre produsele tradiționale de carne, de la târg nu lipsesc cabanosul, caltaboșii, cârnăciorii de oaie, cârnații ardelenești, cârnații de casă, cârnații tradiționali, cârnații de vită, ceafa și costița afumate, kaiserul, mușchii file, mușchii împletiți, mușchiuleții Montana, slănină afumată, șunculiță țărănească, tobă, cârnați țărănești, mușchiulețul de porc, șuncă, șoricii, jambonul tradițional sau pastramă de vită.

Expozanții aduc la târg și o gamă variată de brânzeturi, printre care enumerăm salata de telemea la borcan, caș, urdă, brânză de burduf, caș afumat, cașcaval, telemea, brânză de vaci.

Gospodinele s-au pregătit cu cozonaci de casă garnisiți cu stafide și rahat, covrigei sărați cu chimen, ciocolată de casă, salam de biscuiți, plăcinte, nuga, dulciuri de casă naturale, poale în brâu, prăjituri de casă, cornulețe cu magiun sau torturi. Iubitorii deserturilor vor avea de unde alege și alte produse de panificație și patiserie, care le vor face cu ochiul.

Atmosfera de petrecere va fi întreținută de formații de muzică, precum și tinere talente ale muzicii populare bucovinene.

Târgul Alimenta Tradițional este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Asociația Produs în Bucovina și Shopping City Suceava.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE