septembrie 19, 2021

Supermarketurile nu mai taxeaza serviciile, dar le cer producatorilor discounturi mai mari

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Numerosi producatori agricoli din sectorul zootehnic s-au plans ministrului Agriculturii, joi, la Sibiu, ca supermarketurile, desi nu mai taxeaza serviciile, au inceput sa ceara discounturi mai mari, informeaza Agerpres.

Seful MADR a precizat ca in legatura cu acest subiect va face un grup de lucru urgent, din care va face parte inclusiv si Ministerul Justitiei, „pentru a clarifica lucrurile”.

„Vom face un grup de lucru urgent si vom include si alte ministere. De exemplu, Consiliul Concurentei si Ministerul Justitiei pentru a clarifica lucrurile, pentru ca Ministerul Agriculturii are doua lucruri de clarificat, lantul scurt de aprovizionare plus partea cu 51 %. Supermarketurile reclama si alte aspecte, care le pun probleme. De exemplu, in sala s-a afirmat ca supermarketurile nu mai taxeaza servicii, ci cer discounturi mai mari”, a afirmat Achim Irimescu.

Ministrul Agriculturii a discutat joi, in comuna Cristian, judetul Sibiu, cu mai multi reprezentanti ai fermierilor si despre Legea privind comercializarea in supermarketuri a produselor romanesti in proportie de 51%, potrivit sursei citate.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE