Sprijin pentru Strategiile de Dezvoltare Locala. Pana cand se poate depune cererea?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

AFIR a publicat versiunea consultativa a Ghidului solicitantului pentru submasura 19.1 „Sprijin pregatitor” din cadrul subprogramului tematic LEADER, finantat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR), in vederea deschiderii sesiunii de finantare in perioada urmatoare.

Ghidul supus dezbaterii publice poate fi consultat pe pagina oficiala de internet a Agentiei, www.afir.info, in cadrul sectiunii Transparenta decizionala.

Citeste si: Vanzatorii din pietele agroalimentare, cerinta disperata pentru reducerea costurilor cu energia electrica

Precizam ca perioada de consultare publica este de 10 zile calendaristice de la data publicarii pe pagina de internet a Agentiei. Toti cei interesati pot transmite propuneri sau observatii pe adresa de e-mail consultare@afir.info pana pe data de 9 decembrie 2022.

Sprijinul pregatitor se adreseaza parteneriatelor privat – publice locale pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locala (SDL). Subliniez ca obiectivul principal al submasurii vizeaza cresterea capacitatii de colaborare, necesara pentru elaborarea unor strategii integrate, ceea ce va oferi actorilor locali si reprezentantilor din diferite domenii de activitate posibilitatea de a lucra impreuna si de a interactiona in favoarea comunitatilor din teritoriile acoperite de Grupurile de Actiune Locala” a mentionat George CHIRITA, Directorul general al AFIR.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE