Seturi de poker pentru fermieri și alte modele de colecție

Facebook
Twitter

O companie din Marea Britanie comercializează un set de poker cu adevărat inedit, destinat fermierilor și nu numai. Setul de poker conține elemente care aduc aminte de viața de zi cu zi a fermierilor și poate fi personalizat.

Setul de poker are un preț de 65 de euro și vine ambalat într-o cutie din piele. În momentul achiziției, cumpărătorul poate alege ce emblemă dorește să aibă setul său. Poate alege între o combină, o mașină de teren, un excavator și mai multe modele de tractoare.

De asemenea, pentru a-și face și mai interesant setul, el îl poate personaliza cu un mesaj sau cu nume, care va fi gravat de compania care comercializează.

„Acest set de poker ar fi un cadou ideal pentru orice familie sau jucător de poker pasionat. Conține 80 de jetoane de poker, două pachete de cărți de joc de calitate și trei zaruri. Cutia din piele neagră are o placă de argint care se poate grava gratuit”, este descrierea făcută de compania care comercializează setul.

Alte seturi inedite de poker

Poate că setul prezentat mai sus ar fi un cadou potrivit pentru fermierii pasionați de poker. Ce-i drept, seturile de poker sunt adesea oferite cadou, mai ales că există și colecționari. Din acest motiv, sunt și companii de poker online sau din alte domenii care au lansat seturi inedite pentru colecționari, seturi care au prețuri destul de piperate.

Setul de poker din piele de crocodil

Un astfel de set a fost creat de o altă companie britanică și este vândut de Geoffrey Parker. Setul este disponibil într-o cutie luxoasă din piele de crocodil, care are pe ea cristale Swarovski. Setul poate fi completat cu diamante și rubine, dar prețul inițial, de 62 de mii de dolari, va crește. Acest set este folosit în special de cei care joacă poker pe sume mari și pentru care banii nu sunt o problemă.

Setul de poker care conține bucăți dintr-un meteorit vechi de 800 de mii de ani

Printre cele mai neobișnuite seturi de poker se află de departe și Stahl Meteorite, al cărui preț este de 150 de mii de dolari. El se remarcă prin faptul că include și bucăți veritabile dintr-un meteorit vechi de 800 de mii de ani, care se află în Suedia. Jetoanele sunt acoperite cu aur alb de 18 karate, iar setul mai conține diamante rafinate, rubine birmaneze, safire din Sri Lanka și multe altele. Setul cu 120 de jetoane vine într-o servietă din piele suedeză de căprioară și ren. Pare genul de set pe care, dacă l-ai avea, l-ai ține cu siguranță într-un seif.

Set de poker de la Cartier

Casele de bijuterii au simțit apetitul unor oameni către seturi exclusiviste. Iar compania Cartier, una dintre cele mai cunoscute din industrie, cu o istorie de peste 150 de ani, nu a rămas indiferentă la dorința oamenilor. Din acest motiv, a creat un set de poker ce costă în jur de 7.500 de dolari. Acum mai poate fi găsit doar pe site-urile de licitații de pe internet, întrucât a fost lansat în anii ’80. Dar în varianta originală, jetoanele erau din imitație de fildeș și veneau într-o servietă din piele bordo.

Set de poker Buckingham

Un nume care amintește de familia regală britanică. A fost creat de o companie din Marea Britanie cu numele Lancelot Lancaster White (LLW) și a fost vândut cu un preț de 21 de mii de lire sterline. Setul se află într-o cutie luxoasă, cu mânere de argint. Multe piese ale setului sunt suflate cu aur, iar cei care cumpără își pot grava numele. Se poate spune că acest set este o operă de artă.

Jetoane de poker din cristal

Poate că seturile de mai sus vin cu costuri ridicate, dar există și variante ceva mai ieftine. Mai exact, un set de jetoane de poker din cristal are un preț de 935 de dolari și se găsește pe site-urile de comerț online din străinătate. Culorile sunt unice și vii, designul este elegant, iar tematica este inspirată din dragonii asiatici.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE