Meniu

Şeful banilor pleacă la Bruxelles

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Achim Irimescu, va pleca din conducerea instituției, de la 1 februarie, urmând să îşi reia activitatea la Reprezentanţa Permanentă a României la Bruxelles, pe postul pe care îl ocupa înainte de luna mai a anului 2012.

“Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că, începând cu data de 1 februarie 2014, Achim Irimescu, în prezent secretar de stat în cadrul instituției, își va relua activitatea la Reprezentanța Permanentă a României la Bruxelles pe postul pe care îl ocupa înainte de luna mai a anului 2012, pentru continuarea carierei profesionale. Procedura de trimitere la post este în curs de desfășurare”, se arată într-un comunicat remis de instituție.

Achim Irimescu este un tehnocrat. Ca secretar de stat în cadrul MADR, el a coordonat activitatea APIA și a APDRP, precum și Autoritatea de Management, și relația cu direcțiile tehnice din cadrul Comisiei Europene. Înainte de a lucra în guvern, a fost şeful secţiei Agricultură, Pescuit şi Dezvoltare Rurală al Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană, începând cu anul 1998.

Achim Irimescu este doctor în economie agrară.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.