Şeful banilor pleacă la Bruxelles

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Achim Irimescu, va pleca din conducerea instituției, de la 1 februarie, urmând să îşi reia activitatea la Reprezentanţa Permanentă a României la Bruxelles, pe postul pe care îl ocupa înainte de luna mai a anului 2012.

“Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că, începând cu data de 1 februarie 2014, Achim Irimescu, în prezent secretar de stat în cadrul instituției, își va relua activitatea la Reprezentanța Permanentă a României la Bruxelles pe postul pe care îl ocupa înainte de luna mai a anului 2012, pentru continuarea carierei profesionale. Procedura de trimitere la post este în curs de desfășurare”, se arată într-un comunicat remis de instituție.

Achim Irimescu este un tehnocrat. Ca secretar de stat în cadrul MADR, el a coordonat activitatea APIA și a APDRP, precum și Autoritatea de Management, și relația cu direcțiile tehnice din cadrul Comisiei Europene. Înainte de a lucra în guvern, a fost şeful secţiei Agricultură, Pescuit şi Dezvoltare Rurală al Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană, începând cu anul 1998.

Achim Irimescu este doctor în economie agrară.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE