Se mareste sprijinul financiar pentru producatorii de legume si fructe. Cat de mare este cresterea

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Guvernul a aprobat un proiect de hotarare care modifica de la 50% la 70% limita maxima a ajutorului nerambursabil pe care il primesc organizatiile de producatori de legume si fructe, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca.

Danca a precizat ca, astfel, aceste organizatii si forme asociative vor putea beneficia de un ajutor financiar mai mare din programele de finantare nerambursabila.

„Un act normativ important de adus la cunostinta publicului este un proiect de hotarare de guvern care modifica modul de acordare a ajutorului financiar pentru organizatiile de producatori si alte forme asociative pentru comercializarea produselor din sectorul fructe-legume. Prin acest proiect de hotarare de guvern se modifica limita maxima a ajutorului financiar nerambursabil pe care il primesc aceste forme de asociere de la 50% la 70%. Practic, dupa adoptarea acestui proiect de hotarare de guvern, organizatiile si formele asociative ale agricultorilor din sectorul legume-fructe vor putea beneficia de un ajutor financiar mai mare din programele de finantare nerambursabila”, a declarat Danca, dupa sedinta de guvern.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE