Schema de ajutor de minimis „Locuri de muncă subvenţionate pentru tineri”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Absolvenţii de studii medii şi superioare – promoţia 2014  şi IMM-urile care doresc să se înscrie pentru a primi ajutorul de minimis privind „Locurile de muncă subvenţionate”  începând de pe 25.08.2014.

Cei interesați pot descărca formularele de înscriere de pe site-ul www.aippimm.ro, la rubrica Proiecte, sau direct pe linkul: http://www.aippimm.ro/categorie/schema-de-ajutor-de-minimis-locuri-de-munca-subventionate/ precum şi de pe site-ul www.imm.gov.ro.

Ajutorul de minimis se acordă absolvenţilor prin intermediul IMM-urilor sub formă de sume nerambursabile, pentru acoperirea cheltuielilor salariale complete cu angajaţii noi şi vor acoperi plata unui salariu net de 900 de lei/lună pentru absolvenţii cu studii medii şi de 1.300 lei/lună pentru cei cu studii superioare pe o perioadă de minim 6 luni şi maxim 12 luni, precum şi contribuţiile angajatului şi angajatorului aferente salariilor.

Numărul maxim de posturi care vor face obiectul subvenţionării, în funcţie de categoria în care se încadrează beneficiarul schemei de minimis, este următorul:

  • Pentru microîntreprinderi – 3 locuri de muncă nou create (posturi)
  • Pentru întreprinderile mijlocii – 7 locuri de muncă nou create (posturi)
  • Pentru întreprinderile medii – 15 locuri de muncă nou create (posturi)

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE