lemn de foc

Romsilva: 1 milion mc de lemn de foc, pus la dispozitia populatiei. Iata care este pretul

Facebook
Twitter

Pana  la finele acestui an, peste 1 milion de metri cubi de lemn de foc va fi pus la dispozitia populatiei, pe langa cei 748.422 de metri cubi livrati pana acum, anunta Regia Nationala a Padurilor – Romsilva.

In acest moment, in depozitele Romsilva exista un disponibil de 247.791 metri cubi lemn pentru foc, iar pana la finalul anului, in urma lucrarilor silvice, vor mai fi oferiti populatiei alti circa 800.000 metri cubi.

Pretul lemnului de foc in acest an

Pretul mediu de vanzare a lemnului pentru foc este de 175 lei pe metrul cub, fara taxa pe valoare adaugata, si difera in functie de specie, sortiment si conditiile de livrare. Costul transportului nu este inclus in acest pret, dar numeroase ocoale silvice din cadrul Romsilva ofera, contra cost, si serviciul de transport al lemnului pentru foc.

Volumul disponibil si preturile de vanzare a lemnului pentru foc sunt afisate la sediile ocoalelor silvice din cadrul Romsilva si centralizat, in format electronic.

Regia Nationala a Padurilor – Romsilva administreaza 3,13 milioane hectare paduri aflate in proprietatea publica a statului roman, aproximativ 48% din totalul padurilor la nivel national.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE