septembrie 29, 2022

Sursa: RNDR

Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala, invitatie la desen pentru toti copiii

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala (RNDR) lanseaza o invitatie la desen pentru toti copiii si va premia lucrarile originale, care reflecta specificitatea satului romanesc.

Micii artisti pot realiza lucrarile apeland la orice tip de „ustensile”: pensule, creioane, carioci etc. Lucrarile trebuie transmise pana pe data de 11 iulie 2022 inclusiv.

Cine poate participa?

Orice copil cu resedinta in Romania se poate inscrie in concursul RNDR. Concurentii vor fi impartiti in patru categorii de varsta, dupa cum urmeaza: prescolari, clasa premergatoare – clasa a IV-a, gimnaziu, liceu.

Cum te inscrii?

Termenul limita de inscriere este 11 iulie 2022.

Pentru a facilita inscrierea, punem la dispozitia concurentilor trei metode:

  1. Intri pe rndr.ro in sectiunea Concurs RNDR, rogi un parinte sa completeze formularul online de inscriere in concurs si sa incarce lucrarea. Este important sa cititi acordurile privind prelucrarea datelor cu caracter personal si utilizarea lucrarilor disponibile AICI si sa bifati casutele aferente, pentru a finaliza inscrierea in concurs.
  2. Trimiti un email pe adresa concurs@rndr.ro, in care te prezinti (nume, prenume, varsta, adresa, numar de telefon la care poti fi contactat/a, scoala pe care o urmezi, pasiuni etc.), mentionezi ca doresti sa participi la Concursul RNDR, precizezi titlul lucrarii si ne explici in cateva cuvinte de ce ai ales sa reprezinti o anumita priveliste/persoana etc., reprezentativa pentru satul romanesc. Trimiti lucrarea ta in format JPEG, PNG sau PDF.
  3. Poti trimite lucrarea si prin posta, la adresa Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Bd. Carol I nr. 2-4, Sector 3, Bucuresti, cod postal 030163, insotita de explicatiile enumerate la punctul de mai sus. Nu uita sa scrii pe plic: „Pentru Concursul RNDR” si sa il trimiti cu cateva zile inainte de data limita de inregistrare la concurs, ca sa aiba timp sa ajunga la noi. Avem nevoie si de acordul parintilor/apartinatorilor legali cu privire la prelucrarea datelor cu caracter privat, precum si in vederea utilizarii imaginilor inscrise in concurs la ilustrarea unor materiale promotionale fara scop comercial. Formularele sunt disponibile pe www.rndr.ro.

Regulament:

Inscriere la concurs si trimiterea lucrarii prin posta electronica sau clasica se pot face in intervalul 24 iunie – 11 iulie 2022, pana la ora 23:59 (ora Romaniei).

Lucrarile vor fi publicate pe www.rndr.ro si vor fi promovate pe conturile de social media ale RNDR si vor fi insotite de o scurta prezentare a autorului/autoarei. Lucrarile vor putea fi votate pe www.rndr.ro in perioada 12 iulie – 15 august 2022, pana la ora 23:59 (ora Romaniei). Castigatorii vor fi desemnati in urma voturilor unice exprimate pe www.rndr.ro. Fiecare utilizator va putea vota o lucrare o singura data.

In cazul in care doua sau mai multe lucrari vor inregistra acelasi numar de voturi pe www.rndr.ro, departajarea se va realiza in functie de scorul de distributie si de numarul de voturi primite online pe pagina RNDR, pana la data de 15 august 2022. Daca doua lucrari vor avea acelasi scor de distributie, departajarea se va face in functie de numarul de voturi. Daca doua lucrari vor avea acelasi scor de distributie si acelasi numar de voturi, departajarea se va face in functie de numarul de comentarii.

Atentie: nu se va tine cont de scorul de distributie, de numarul de voturi primite online sau de numarul de comentarii de pe alte pagini/conturi in afara de pagina RNDR!

Nota

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei si se adreseaza copiilor care au resedinta pe teritoriul Romaniei. Nu se pot inscrie in concurs copiii personalului Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), precum si din institutiile aflate in coordonarea sau subordonate MADR.

Participarea este gratuita.

Castigatorii vor fi anuntati pe www.rndr.ro si pe conturile de social media ale RNDR.

Premiile vor consta in produse utile la scoala si in vacanta.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE